Елица и Стунджи се влюбват в Канада

22.02.2013 15:45 | Видян 5016 пъти

Елица и Стунджи се влюбват в Канада

Елица Тодорова и Стоян Янкулов-Стунджи отново ще представят България на песенния конкурс Евровизия 2013. Те бяха избрани от БНТ чрез вътрешна комисия. Изпълнителите на хита Вода приеха поканата и потвърдиха, че са съгласни да участват, научи Супер 19'.

При вземането на решение е надделял фактът, че Елица и Стунджи са най-успешният представител на България в конкурса и веднъж вече са спечелили доверието на публиката през 2007 година. Изпращането на изпълнител с предишен опит на Евровизия е популярна практика и в последните години е използвана и от други държави, като Сърбия, Германия, Гърция и Ирландия. Селектираните песни ще бъдат изпълнени в телевизионно шоу по БНТ на 3 март 2013, когато зрителите и специално жури ще ги оценят.

През лятото на 2011 Елица и Стунджи обявиха, че вече не са годеници. Двамата заявиха обаче, че имат силна връзка помежду си и че  продължават заедно като дует на сцената. Стоян Янкулов дори изработва “космическо дърво” за нея. Това всъщност е барабан, който тя си е представяла дълго време. Уникалното при инструмента е, че е висок 2,1 метра. Тя самата стига 1,60 м.

След 10-годишна връзка двамата решават да не живеят вече заедно, но се чуват всеки ден. „Приятели сме и това е съвсем нормално, нашата връзка не е приключила и никога няма да свърши. Споделяме, чуваме се, работим заедно“, обясни преди време в тв интервю Елица.

Преди години Стунджи й поднася годежен пръстен в предаване на живо по телевизията. До сватба обаче така и не се стигна. Днес Елица разказва, че раздялата е била провокирана от рутина помежду им.

Според нея раздялата била неизбежна. Заедно били на сцената, на пътя, вкъщи и изгубили тръпката. Според Елица, Стоян много я е обичал. Тя била даваща натура в интимен план, хората се срещали в различни моменти от живота си, за да научат нещо един от друг, понякога се разделяли, друг път се събирали отново, е житейското кредо на изпълнителката.

Двамата се срещат на турне в Канада, където тя излиза на сцената с хора Космически гласове. Забелязва Стунджи заедно с Теодосий Спасов по време на концерта и се влюбва в твореца. Остава като зашеметена от таланта им да смесват фолклорни и модерни звуци. Иначе забелязала очите му още в самолета на път за Канада. Стоян след време й признал, че я харесал още на летището в София.

Иначе Елица за първи път грабнала вилиците и лъжиците и започнала да барабани върху кутии от мляко на 3-годишна възраст в Африка. Баща й Тодор Тодоров е готвач по професия, но тогава работел в посолствата в Тунис и Либия. Там живеят в продължение на 6 години. За нея татко й и до днес е еталон за човек, който въпреки 58-те си години е запазил детския си дух и преследва мечтите си.

Майка й Павлинка Тодорова е с 10 години по-млада от съпруга си. Тя е най-неуморният фолклорист и етнограф, който с десетилетия събира живото богатство на народа ни. Според Елица, българският етнически фолклор е най-големият ни заряд пред света.

Тя разказва какъв бум предизвикало нашето хоро от 1100 души на сцената на стадиона в Берлин на фестивала на световните култури. В него участвали 150 държави с масовки, като 20 от тях, включително и България, имали честта да направят представяне на голяма сцена. След изявата й на сцената хората от фестивала непрекъснато я спирали и й казвали: Ти си Мадона от България. Други пък я сравнявали с Шакира, пише още Супер 19'.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !