Herbaliser с концерт у нас

19.02.2013 14:00 | Видян 1152 пъти

Herbaliser  с концерт у нас

Основните двигатели на клубната вечер ReelFeel, DJ дуото Sirius & Methodikal, ще подгреят публиката за концерта на Herbaliser на 23 февруари в София Лайв Клуб.

Добре познати с участията си в редица столични клубове, двамата диджеи вече трета година седят в основата на ReelFeel.

Прецизната им музикална селекция доведе у нас поредица от стойностни артисти като Alice Russel, Raul Midon и много други. Тяхна е и заслугата за първи път да видим лайв проекта на британската фънк банда Herbaliser, които пристигат у нас с приятелската подкрепа на ирландското уиски с отявлен меломански вкус – Bushmills.

За концерта си на 23 февруари Herbaliser Live Band пристигат в пълния си състав. Основатели на формацията Jack Weery (бас китара) и Ollie Teeba (грамофони), двама истински Bushmills Brothers с неспирна енергия и талант, ще доведат у нас хорн секция и клавири. В репертоара си обещават да включат освен изпълнения от последния си албум There Were Seven и всички класики, прочули Herbaliser по цял свят.

Почитателите на бандата ще имат възможност да си закупят продукти с марката на Herbaliser – тениски, шапки, плочи и дискове от специалния мърчандайз щанд, който ще бъде изграден в София Лайв Клуб.

Билети за визитата на The Herbaliser може да намерите в мрежата на Eventim на цена от 25 лева. В деня на събитието цената ще бъде 35 лева.

Повече за събитията на Reel Feel, видео, аудио и галерии, както и актуални новини, ревюта и миксове от по-интересния музикален свят може да намерите в сайта www.reelfeel.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !