Първо бебе в "Под прикритие"

18.02.2013 13:45 | Видян 2802 пъти

Първо бебе в

С добра новина дойде последният епизод от третия сезон на "Под прикритие". Изпълнителят на главната роля Ивайло Захариев стана татко на момченце. Щастливата новина съобщи самият актьор пред Всеки ден на партито по повод края на сезона на култовата кримка по БНТ.

"Детето се роди в сряда, на 13 февруари, но нарочно го пазехме в тайна досега", разказа Ивайло. Съпругата му Миряна и малкият им син били добре, раждането минало леко. Младият татко обаче не успял да види идването на бял свят на първата си рожба въпреки огромного си желание. "Имах участие", каза актьорът, издавайки по този начин, че малкият юнак най-вероятно е проплакал вечерта. С майката решили да пазят в тайна всички подробности около детето, дори и името му. Но щастието на Ивайло не остана скрито за никого на партито.

А това парти беше наистина впечатляващо. Един от елитните клубове в центъра на София беше претъпкан с хора, дошли да видят заедно как завършва историята за Джаро и компания. Всички останаха доволни от шанса да има продължение на сериала, макар и да не одобриха убийството на Иво Андонов - героя на любимеца на публиката Захари Бахаров.

Косъма възкръсна специално за партито. Александър Сано беше наобиколен от фенове и фенки, които искаха да се снимат с него. Почти в същата окупация попаднаха Ивайло Захариев , Мариан Вълев-Куката и Захари Бахаров. Продуцентър Димитър Гочев пък издаде, че екипът вече е готов за четвъртия сезон, "стига от БНТ да намерят пари". От своя страна шефката на телевизията Вяра Анкова подчерта, че чака сценария, за да каже ще има ли продължение. Ако отговорът е "да", публиката ще разбере коя е тайнствената дъщеря на Джаро, появила се на самия финал на сезона.

Специално за партито дойде вътрешният министър Цветан Цветанов заедно с шефа на ГДБОП Станимир Флоров. Министърът каза пред Всеки ден, че е фен на сериала и че стиска палци доброто да победи както на екрана, така и в живота.

Михаил Билалов - Джаро, Владо Пенев - комисар Попов, Снежана Макавеева, която изпълнява ролята на полицейската дъщеря Зори, и екранната ѝ майка Лилия Маравиля пропуснаха прожекцията, но дойдоха навреме за големия купон, което я последва. Целият екип се събра, за да си пожелае още един сезон на "Под прикритие". Телевизионерите отдадоха своята почит и към незаменимия Тодор Колев, когото по-рано през деня България изпрати в последния му път. "С такива сериали ще стигнем американците! Бог да го прости!", каза продуцентът Димитър Митовски.

автор: Мина Узаничева

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !