Устата с нов албум

01.08.2008 11:51 | Видян 5812 пъти | Гласували 1

Устата с нов албум

На 28 юли, 2008 излезе новият, трети студиен албум на Устата Face To Face.  Той съдържа 11 парчета, сред които суперуспешните хитове 3 Дни Още От Снощи, Пустоно лудо и младо и Чужди устни.

С този албум Устата доказва, че заслужава мястото, отредено му от родната публика. И няма съмнение - днес е по-добър отвсякога! Каквото и да се каже за албума, както и да се възприеме – Face To Face е създаден да забавлява хората. Чрез него изпълнителят застава лице в лице с всеки свой почитател или скептик и говори открито, за пръв път и за самия себе си, за цената, която трябва да се плати, за да бъдеш Устата. Face To Face не е албум на хип-хоп изпълнител, нито е албум на фолк певец. Face To Face е албум на Артист, който владее изкуството да пленява публиката, да експериментира, да бъде различен, да комбинира музикалните стилове по свой, нетрадиционен начин, да върви срещу течението... Face To Face не следва една линия, тема или концепция. Устата умело съчетава разнородни стилове в общ музикален проект, предлагайки микс от латино, old school, фолклор, комерсиален хип-хоп и фолк. Албумът ще ви осигури 40-минутно удоволствие с 11 песни, които със сигурност ще ви накарат да се пристрастите към тях.

Face To Face изобилства от колаборации на Устата с български и чуждестранни артисти. Албумът стартира с въвеждащото “Пустоно лудо и младо” - римейк на една от най-популярните родопски песни. В нея звучат ангелските гласове на фолклорното трио Мария Тодоринова, Николета Николова и Албена Стойнева, магическият тъпан на Ивайло Георгиев и безмерният космически звук на гайдата на Добри Рахнев – Байчара. Потенциалният хит “Мале, мале” е скритият коз в албума, който Устата вади след броени дни. Парчето с беквокали на Томи Чинчири и Гъмзата (тромпет) е иронична препратка към ретро-фолка на 90-те, когато хитовете на деня бяха “Тигре, тигре” и “Радка пиратка”. Парчето “3 дни още от снощи” е реализирано с подкрепата на Escapelle. Устата засяга темата за безопасния секс, хвърляйки комичен поглед върху днешния интимен свят на мъжа и жената. Софи Маринова участва в две парчета от албума – “Толкова силно” и хитовото “Чужди устни”, с което Устата и Софи се събраха след дълга пауза за нов съвместен проект. Изпълнителите застанаха зад каузата на фондация “Face To Face” като лица на кампанията срещу трафика на хора. Дългогодишното приятелство с друг голям талант - Лора Владова (Five Stars), преминава напълно естествено в обща колаборация в парчетата “Ти си номерът” и “Дали оставам?”. Последното отправя поглед към темата за днешните меркантилни момичета, толерирани от медиите, и ражда култовата рима “На мода са русите патки, нема гладни, има Златки”. Специален гост в албума Face To Face е и американският хип-хоп и R’n’B изпълнител Mike Fresh, член на легендарната група 24 Family. Заедно с него Устата записва два трака “I don’t like it” и “Streets don’t lie” – агресивен, безкомпромисен, директен и откровен хип-хоп от Устата, в който за пръв път звездата говори за себе си, за своя път до днес. В компанията на DJ Marty G, изпълнителят се връща към 80-те и 90-те с парчето “Old school”, за да ни представи ретроспекция на култовите за времето хип-хоп състави Run DMC, Onyx, Public Enemy, Warren G. Брейк бийт, скречове и семплиране звучат редом с финалната песен в албума “Страст на кристали” с участието на Галена.

ВИДЕО С ГАЛЕНА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !