Ето го палата на Маргина в Испания

15.02.2013 09:15 | Видян 4736 пъти

Ето го палата на Маргина в Испания

Внушителна резиденция в испанския курортен град Марбея е съумял да вдигне босът на СИК Красимир Маринов – Големия Маргин, научи Уикенд.

Баровското имение на брега на Средиземно море доскоро бе приютило семейството на мастития гангстер, а според мълвата в ъндърграунда там дълго време се е укривал от правосъдието и по-малкият брат Маргин – Николай.

Помпозната резиденция на братя Маргини в Марбея обаче е обявена за продан преди няколко месеца, папараци се сдобиха със снимки от имението от сайт за продажба на луксозни имоти.

Цената, която братя Маргини искат за палата си в Марбея, е твърдо фиксирана на 3 250 000 евро (почти 6,5 милиона лева). Близки до босовете на СИК издават, че Маргините продават резиденцията си на загуба, тъй като имотът им е излязъл над 5 милиона евро.

Строежът на палата в Марбея ртартирал през 2002 г., когато пламна войната между Младен Михалев – Маджо и Маргините за контрола върху групировката СИК.

Тогава братя Маринови спешно командироваха съпругите и децата си в Испания, купувайки два просторни апартамента в Барселона.

Крайбрежната ивица на Средиземно море явно се е понравила на босовете на СИК, тъй като през 2002-ра те се сдобиват с огромен парцел земя над крайбрежния път „Ню Голдън Майл“ в околностите на Марбея.

Въпросният район се слави като убежище на богаташи от цял свят, които прекарват летните си отпуски на брега на Коста дел Сол.

Върху площ от 5 718 квадратни метра босовете на СИК вдигат имението си в Марбея, като наемат прочутия испански архитект Цезар де Лейва да построи резиденцията.

Палатът е изцяло завършен и узаконен през 2005 г. гезиденцията действително е внушителна – тя е приютила 4 апартамента, разположени на три
етажа, огромна градина, частно езеро, два гигантски басейна и голф игрище.

Според описанието на имението от агенцията за недвижими имоти частната вила на братя Маргини е построена и оборудвана в съответствие с най-високите стандарти: теракотени подове, дървени френски врати и прозорци, сателитна телевизия, климатична система последно поколение.

Имението разполага и с киносалон, изба за вино, огромен гараж и паркинг за гости.

Запознати с делата на братя Маргини разкриват, че те са обявили за продажба имението си в Марбея, тъй като резиденцията била описана като тяхна собственост от Комисията за конфискация на имуществото, придобито по престъпен начин.

Преди месеци някой предоставил в Икономическа полиция документи, от които ставало ясно, че Големия Маргин е собственик на резиденцията чрез офшорната фирма „Куик лете“ регистрирана в американския щат Делауеър.

Макар босовете на групировката СИК все още да нямат осъдителни присъди и да бяха оневинени като поръчители на убийствата на генерал Любен Гоцев, Иван Тодоров – Доктора и Николай Дамянов, те предпочитат да се разделят с цялото си движимо и недвижимо имущество в чужбина, явно притеснявайки се то да не бъде конфискувано.

Други пък твърдят, че братя Маргини продават имението в Марбея, тъй като са построили друга, по-мащабна резиденция в Барселона, пише Уикенд.

В последните години Маринови легализираха бизнеса си и напълно се изчистиха от незаконните дейности. Въпреки това Малкия Маргин все още е обявен за издирване и едва ли скоро ще се предаде на държавата.

 

Снимка: Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !