Гаджето на Росен Петров ражда от друг

15.02.2013 09:00 | Видян 3022 пъти

Гаджето на Росен Петров ражда от друг

Росен Петров е съкрушен след последната си връзка, продължила година и половина, научи “Уикенд”. Днес тя вече е спомен от миналото, а освен че е бил зарязан най-безцеремонно от любимата си, водещият е получил още един удар.

Броени дни след скъсването мистериозната госпожица била забелязана с нов партньор под ръка, от когото е бременна. Терминът й е след няколко седмици, а Росен е обиден и съсипан от предателството й.

По всяка вероятност тя у е слагала руга още по времето, когато официално са били гаджета.

Въпросната госпожица уж отговаряла на чувствата му и му се кълняла в любов. До преди няколко месеца двамата дори правели сериозни планове за бъдещето, а Росен започнал да вярва, че щастието най-после ще му се усмихне и ще може да създаде семейство.

Надеждите му били разрушени на пух и прах, когато девойката му съобщила, че всичко по между им вече се е изчерпало и не намира смисъл да са повече заедно.

Истинският нож в гърба на Росен Петров бил забит не след дълго, когато “услужливи” приятели му донесли клюката, че доскорошната му любима е бременна от друг мъж.

Новината смазала водещият и разбила сърцето му. За да дойде на себе си, той започнал все по-често да използва забранени от закона вещества, които в крайна сметка довели до безумния вид, в който зрителите го виждат на малкия екран.
пише “Уикенд”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Няма коментари към тази новина !