Sex интрвю с Лили Иванова

09.02.2013 10:00 | Видян 11322 пъти | Гласували 1

Sex интрвю с Лили Иванова

 Уникално секс интервю с Лили Иванова, направено през далечната 19992 г. от професор Иван Славов откри в. Уикенд. Разговорът е публикуван в първото у нас еротично списание "Клуб М". Отговорите на Лили ни се струват интересни, а поради фундаменталната откровеност на певицата решихме да го публикуваме за онези, които са го пропуснали. 

Какво мисли Лили Иванова за любовта и секса? Склонна ли е към себеразкриване, или се срамува от езика на истината? Съвпада ли образът й, създаден от медиите, с нейната истинска същност?
 
Ние всички сме част от една неразгадаема тайна. Цял живот се самонаблюдаваме, измъчваме се с въпроси като героя на една пиеса, който пита: „Аз ли съм, не съм ли аз?!". Не, не съм такава, каквато ме представят.

Преобладаващите оценки за мене са предимно външни, описателни, даже фалшиви. Обръщат внимание на облеклото ми, подхвърлят саркастични реплики, но до моето изкуство рядко се докосват. Да не говорим за душевното ми състояние! Едва в Германия получих авторитетна преценка и съм истински благодарна за това.
 
Това означава ли, че и публиката ти не те познава?
 
Тук нещата са различни. Публиката е интуитивна. Тя долавя атмосферата, интимните ми преживявания.
 
Аз съм се родила с определени певчески качества, но те са досътворени от публиката. И тя по-вярно ме усеща от критиката.
 
Публиката познава фрагментарно живота ти. Говори се за няколко брака, за любовни истории, за капризи и за какво ли още не. Да се опитаме поне частично да задоволим любопитството, имаш ли някакви „огнени тайни"?
 
Аз съм много чувствителна, не знам дали това означава романтична или сантиментална. Може да се изненадаш, но никога не съм имала кой знае какво самочувствие като жена. Нямам висок ръст, нито пищни форми...
 
Не скромничиш ли? Говори се, че си правила пластични операции на бюста си?
 
Боже мой! Няма такова нещо! (Смее се - б.а.) Това не е трудно да се докаже с лекарски преглед и аз съм на разположение...

Знаеш как мъжете възприемат жената - оглеждат те от долу на горе, казват някакъв комплимент и очакват компенсация в леглото. А какво чувстваш, какво ти е на душата, получила ли си своето, това рядко ги вълнува. Ако жената е красива, фрапантна, поне ще ги разиграва, ще им отмъщава.
 
В какво са виновни мъжете, ако е такава природата им?
 
Това не е оправдание, след като има добри любовници, но и деликатни като стил на поведение.
 
Ти имала ли си среща с такива?
 
За съжаление, само от дистанция. Повечето са доста груби, егоистични, даже неблаго-дарни...
 
Изцяло ли прехвърляш вината върху тях?

 
Не бих си позволила такова самонадеяно обобщение. И все пак на българина като любовник му липсва култура
 
финес, ако щеш... За някои казват, че са пропуснали първите седем години. А какво да кажем за пропуснати векове? Как да се наваксат? С показно мъжество и пренебрежение, след като си получил своето, или с бракоразводни фарсове?
 
Кой беше първият избраник на сърцето ти? Нямам предвид непременно съпрузите, защото за тях се говори винаги в минало разочароващо време?
 
Може би го знаеш - Иван Пеев, превъзходен джаз пианист. Той беше първият истински...
 
Кое те привлече у него - музикантът или мъжът?
 
Той беше красив, с хубави кафяви очи и изящни ръце...
 
А какъв любовник се оказа той?
 
Нежен!
 
Не вярвам да си привърженица на платоническата любов?
 

Иван Пеев беше фин човек, но сексът не заемаше изключително място в предпочитанията му. Поне пред мен се е представял за такъв. Знам от негови приятели, че преди мен е имал увлечение по известна певица и може би поради това аз не заемах привилегировано място " в живота му. Аз го обичах и той съзнаваше това, но отговаряше  с нарастваща студенина към мене. В последните години от брака ни стигнахме до пълно отчуждение...
 
Срещна ли някой мъж, който да те подлуди?

Аз съм темпераментна, без да съм лекомислена. Наивна съм понякога до глупост, но не се паля толкоз лесно. Преди  брака ни с Иван Пеев имах връзка с музиканта Здравко Радоев. Висок красавец, със зелени очи! Но още преди да станем гаджета с него, той опита скоростната процедура с мене.
 
Какво значи това?
 
Негов приятел му казал с присъща българска безцеремонност: „Да знаеш какво курве е тази Лили!". И Здравко бърза да ме „сваля"... На едно турне на в провинцията той решава, че може ей така, без увертюри, да ме вкара в леглото си.

И ти?
 
Отрязах го: „Хайде изчезвай, моето момче!". Момчето излезе тарикат обаче. Смени тактиката. започна с обходни маневри- комплименти, бележници и грижи за творческото ми израстване. Накрая постигна целта си...

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !