Денис Ершов се изповядва пред Биляна Бързакова

08.02.2013 17:15 | Видян 6467 пъти

Денис Ершов се изповядва пред Биляна Бързакова

Бизнесменът Денис Ершов, който е пословичен с това, че много рядко дава интервюта, сподели лични и интересни истории пред Биляна Бързакова, за авторската й рубрика „Лично с Биляна“ в предаването на bTV „Преди обед“.

Роден в Русия, гражданин и на Литва, той е от онези руски бизнесмени около, които мистериите не са спирали. Може би защото думата нефт е парола за големи пари и големи интереси.

Заедно със съпругата му Елена те приемат екипа на предаването в Народния театър. Оказва се че, Ершов е човек, който познава съвременния руски театър много добре. Именно заради това вратите на академичната сцена са отворени за интервюто, лично от Павел Васев - директор на НТ „Иван Вазов“, който споделя, че Ершов дълги години помага на храма на Мелпомена.

Именно предприемача е съдействал за създаването на спектакъла „Вишнева градина“, както и финансирането на филм в памет на големия руски актьор Александър Абдулов.

Пред Биляна Бързакова, Денис признава, че е израснал в интелигентно семейство, което  е било част от руската култура.

От малък той стъпва на театралната сцена и е пленен от куклите в театъра. Дори участва в детски тв сериал, а по-късно съдава и театър „Пилигрим“ за клоунада и кукли.

Предприемачът признава, че през 90-те години решава да се преориентира към бизнеса и създава Славянски дом, организация, която цели да помага на младите и талантливи хора.

Ершов признава, че за него семейството е най-важното. Той продължава да живее в България, за да изясни скандалната ситуация около Петрол. „Много е сериозно, особено след като през декември  в Търговския регистър бяха представени явно подправени документи.

Водят се разследвания има търговски съдебни дела, има наказателни дела и  в края на краищата смятам, че компетентните органи ще се ориентират в тази ситуация.

Но е на лице опит за нагло ограбване на мята собственост и собствеността на Александър Мелник посредством фалшифициране на документи“, твърди Ершов пред екипа на „Преди обед“.

В „Лично с Биляна“ се изповядва и съпругата му Елена, която отхвърля слуховете, че двамата са разделени. Красавица разказва и какъв човек е Денис извън работата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !