Оперираха Илиана Раева

08.02.2013 14:30 | Видян 5720 пъти

Оперираха Илиана Раева

Слух, че Наско Сираков е станал дядо обиколи в сряда спортните среди. Далеч от истината обаче се оказа появата на легендата на „Левски“ в столичния „Майчин дом“.

Бившият голмайстор и директор на „Герена“ цъфна пред лечебното заведение с цветя, бонбони и подарък, което моментално породи мълва, че голямата му дъщеря Славея го е дарила с първо внуче.

На легло в „Майчин дом“ обаче се оказа съпругата му Илиана Раева, разузнаха журналисти.

Шефката на федерацията по художествена гимнастика закъсала с щитовидната жлеза. От тоновете проблеми в дамския спорт абсолютната европейска шампионка развила възли, пише Уикенд.

Проблемите се появили за сефте през есента на 2011 г. покрай скандалите с грациите, съпровождали участието им на Световното първенство в Монпелие.

След триумфа на гимнастичките във Франция (златен и два бронзови медала), Раева се скара жестоко с федерацията, която прати момичета й да се готвят за шампионата в мотел с проститутки.

В следващите месеци възлите се увеличили и ендокриноложката на Раева я посъветвала при първи удобен случай да се подложи на операция.

Специалистката обяснила, че всичките проблеми е щитовидната жлеза се дължали на нервна почва, пише още Уикенд.

„В сряда изписаха Илиана и Наско отиде да си я вземе от болницата. Тя вече е у дома си и се чувства по-добре след операцията. Каквато е бойна, едва ли ще дочака да изтече болничният й и ще хукне да оправя бакиите във федерацията още неоздравяла напълно“, притеснени са запознати с грижите на Раева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !