Черната Златка срещу Банев: Печеля войната и вдигам къмпинг

08.02.2013 12:30 | Видян 2684 пъти

Черната Златка срещу Банев: Печеля войната и вдигам къмпинг

Да направи къмпинг с нови бунгала и модерно заведение край морето била мечтата на Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка , призна самата тя пред Нова тв. Това можело да стане обаче само ако спечели битката си с олигарха Николай Банев, който е заграбил 34 декара наследствени земи и вече 11 години води съдебни дела срещу него. Както стана известно наскоро, Банев е сложил ръка върху мястото им, на което в момента има стар къмпинг с овехтели бунгала. "Ако знам, че земята е моя, ще купя някакви по-хубави бунгала, ще направя нов и модерен ресторант на брега", каза Златка. То и сега имало бунгала, но били стари, тъй като баща ѝ и майка ѝ навремето нямали много възможности, пише Блиц.

Тя е уверена, че ще приключи битката си с олигарха с успех. Нейни съседи по терен вече се спечелили делата си срещу него след 7-8-годишни съдебни перипетии. В момента много ѝ помагали със съвети. Въпреки голямото съдебно размотаване, тя каза, че не мисли, че съдът е корумпиран. Имала обаче чувството, че адвокати били притискани и плашени, защото на няколко пъти щом се свържела с някой да я съветва, първо обещавал съдействие, а после се покривал.

Притеснява я също така това, което чула – че спорната земя била обявена за продан. Била спомената цената от 1 милион и 300 хиляди лева, което било 20 пъти по-малко от стойността ѝ и я карало да се съмнява дали не е номер Банев да си я закупи и узакони, пише още Блиц.

"Няма да зарежа така нещата", закани се тя. "Аз имам и татуировка, на която пише, че си знам правата." За това, колко решена е да доведе нещата докрай показва и страницата ѝ във Фейсбук, на която отскоро най-отгоре има факсимиле от вестникарско заглавие, гласящо: "Война: Златка срещу Николай Банев!".
 


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !