400 души пеят заедно с Азис

04.02.2013 16:15 | Видян 2695 пъти

400 души пеят заедно с Азис

Фолк кралят Азис изпълни до краен предел един от новите актуални клубове на нощна София, Club Bilionare /бившия „Версай“/. Повече от 400 души пяха в един глас с най-скандалната българска звезда.

В последно време Васко отново влезе във всички светски хроники с изказванията си в подкрепа на поп-фолка.

Той с удоволствие изпя всичките си хитове и поздрави разгорещените фенове, дошли да се забавляват до ранни зори в модерния клуб. Най-активни в купона бяха дами, които празнуваха моминско парти на своя близка. Черешката на тортата бе стриптизьор, който бе изненадата за младоженката.

Азис веднага поздрави шумната женска компания със своят хит „MMA“ и се размечта за пищна сватба. Но после призна, че ако отново стигне до втори брак, ще го направи тайно от всички.

За да се забавляват в събота вечер  отново присъствие отчетоха куп красавици, които изпълниха заведението до краен предел.

Актуалните жени на столицата останаха без дъх от невероятния купон, перфектното обслужване и не на последно място от адекватните цени в заведението.

Клубът вече е готов с тематичната си програма за месец февруари и ще очаква феновете на добрия нощен живот да се забавляват наистина по европейски.

На 7 февруари в Club Bilionare ще пее Кали, на 8 февруари ще е първата изява на Ани Хоанг в актуалната дискотека, на 14 февруари Борис Дали ще подарява валентинки на всички влюбени, на 15 февруари клубът ще огласи невероятната Пламена, а 22 февруари е запазен за Барбито на поп-фолка Гергана.

В заведението предстои да стартира и нов лейбъл от партита, който ще представя изпълнителите в различна светлина. Двете лица на звездите ще докаже, че за професионализма, граници няма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !