Наско от Страх разиграва комедия

04.02.2013 11:45 | Видян 2756 пъти

Наско от Страх разиграва комедия

Тв водещ Наско Михайлов и поп певеца Ники Манолов се озоваха на сцената като участници в една от игрите, по повод афтърпартито за премиерата на американската комедия Movie 43 - Пълен Т’Шак, пише Супер 19'.

Наско  артистично се включи в ролята на сценарист, а Ники бе в ролята на актьора изпълнител, заедно със симпатична дама от публиката. Оплетеният сценарий за планински спасител на Наско определено отказа Ники да го разиграва докрай. Но затова пък певецът показа в какво го бива най-много и изпълни акапелно свое ново парче. Всеки от присъстващите държеше в ръце подарена картонена маска на звездите от филма – Холи Бери, Хю Джакман и Ума Търман.

На партито за американската комедия имаше и още предизвикателства на сцена, като играта Бързи свалки за най-експресно обяснение в любов чрез еротичен танц. Сред останалите гости на забавното парти бяха режисьорът на българската гангстерска комедия Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела Жоро Костов, Лили от Биг Брадър, Елица от предаването На кафе и ексцентричната лекоатлетка Мерлин Арно, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !