Николета за 3-и път се жени за Валери

04.02.2013 09:30 | Видян 3554 пъти | Гласували 1

Николета за 3-и път се жени за Валери

Сватбите на Николета Лозанова и Валери Божинов очевидно няма да имат край. След като сключи брак в София, а след това и на Бора Бора, двойката се кани да се врече във вярност за трети път. "Пак ми предложиха! Какво ще кажете?", сподели плеймейтката със своите фенове и публикува снимка, на която е в бяла сватбена рокля, пише Всеки ден.

"Приемай", посъветваха я веднага нейни приятелки. От новината за новото предложение се развълнува и Азис. Той беше категоричен: "Божествена, колкото и брака да сключиш!".

Едва ли някой се съмнява, че Лозанова ще отговори с "да" на своя любим. Засега обаче е загадка къде ще бъде тяхната трета поред сватба. Най-вероятно ще изберат романтично местенце в Италия, в която Николета е влюбена. Самата тя намекна, че сред поканените със сигурност ще са Азис и любимата ѝ фотографка Велислава Каймаканова.

Междувременно Всеки ден научи, че три телевизии се борят да вземат Лозанова в ефира си през пролетта. Освен към нея те проявяват интерес и към Азис. За двойката наддават ТВ7, Нова ТВ и Би Ти Ви. До дни ще стане ясно коя от трите ще бъде избрана от скандалната двойка и точно с каква роля ще бъде дадена на плеймейтката и скандалния певец. Засега официално се знае само, че Азис и Ни Ло няма да се отделят един от друг. Каквото и да правят, ще го правят заедно.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Няма коментари към тази новина !