Любовницата на Зуека - копие на бившата му

31.01.2013 15:45 | Видян 3155 пъти

Любовницата на Зуека - копие на бившата му

Новата любов на Васил Василев – Зуека, заради която се разведе с дългогодишната си спътница в живота Нина, е копие на бившата му жена, установиха гостите на светско парти, където актьорът най-после се престраши да я покаже, пише Уикенд.

След като в края на миналата година развялата му със 7 години по-възрастната от него Нина не остана тайна за никого в артгилдията, а забранената му любов с режисьорката Анна Вичева изплува, комикът решил да спре да се крие. Изненадата на партито била уникалната прилика между двете жени на актьора. Анна била по-младо и свежо копие на бившата жена на любимия си Зуек. Иначе и тя като актрисата е с мощна осанка и вероятно тежи 2 пъти повече от слаботелесния шоумен.

Близо 10 години влюбената двойка криела чувствата си и Анна покорно изпълнявала ролята на любовница. Вичева започнала професионалния си път в "Господари на ефира" като асистентка, но бързо била издигната до втори режисьор на шоуто. Там именно припламнали първите любовни искри между нея и Зуека, като се отдали двамата на страстта си.

По това време чаровната дама още гонела 30-те и току-що била завършила режисура. Зуека пък бил млад татко. Заради творческия си тандем с Нина криел любовната си афера с по-младата си любовница Анна и дълго не смеел да се разведе, пише още Уикенд.

"Когато човек бива разочарован в своя личен живот, единственото нещо, което ме караше да остана в бившето си семейство, беше единствено детето ми", философски коментира любовния си живот Васил Василев. Анна му давала спокойствие, любов, вяра и сила и актьорът съжалявал само за това, че не е разтрогнал по-рано 20-годишното си съжителство с властната Нина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !