Преслава стана блондинка

28.01.2013 10:30 | Видян 4645 пъти

Преслава стана блондинка

На 20 януари се навършиха точно 9 години откакто поп фолк изпълнителката Преслава е на сцената.Изпълнителката, която няколкo пъти подред печели приза за Певица на годината, ощастливи феновете си в пловдивски клуб като отпразнува и с тях професионалния си юбилей.

Изпълнителката на Разкрий ме не можа да скрие усмивката си цяла нощ и усети любовта и подкрепата на почитателите си, които присъстваха на лайфа.

Верните фенове пожелаха на Преси поне още толкова години да бъде номер едно и песните й винаги да бъдат хитове, както е и до сега.

Тя пък от своя страна ги изненада с нова визия. Фолк певицата показа, че е на път да влезе в редиците на блондинките, съобщава в новия си брой Супер 19'.

Тя значително е изсветлила нюанса на косата си и вече е златисто руса. В момента Преси е единствената от колежките си, която не замина да почива за някоя екзотична дестинация.

Според мълвата, певицата ще се отдаде на заслужен отдих през февруари. Тя ще замине за нов петзвезден хотел в Истанбул заедно с гаджето си Жоро Бирмата, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Няма коментари към тази новина !