Халваджиян пак на нож с bTV, този път за "Ягуар"-а на жена му

22.01.2013 18:00 | Видян 4135 пъти

Халваджиян пак на нож с bTV, този път за

Скандалът между продуцентите от "Глобал Вижън" и bTV пламна с нова сила. Този път спорът се заформи, след появили се коментари по адрес на Маги Халваджиян в ефира на медията. От "Глобал Вижън" изпратиха отворено писмо до медиите.От писмото става ясно, че на 16 януари в предаването на bTV "Преди обед" журналистката Соня Момчилова, редовен коментатор в това предаване, "сензационно” е обявила, че един ТВ продуцент е купил на жена си "Ягуар” с пари от еврофондовете, пише Блиц.

В следващите часове телефонът на Маги Халваджиян прегрял от обаждания на журналисти, на всеки от които той е обяснил, че това не е вярно.

За да изясни пред всички каква е истината, Халваджиян е поискал от медията полагащото му се по закон право на отговор. Писмото до bTV е изпратено още на следващия ден (17 януари) след излъчването на предаването.

В следващите дни и до момента от bTV не е последвал никакъв отговор. Ето защо Маги Халваджиян се е обърнал към СЕМ. До този момент отговор от bTV няма.

Двете страни през април 2012 година заведоха едни срещу други дела в съда. bTV призова продуцентите на свалените от екран "Господари на ефира" и "Пълна лудница", да се откажат и от другите си проекти в телевизията – "България търси талант" и "Седем часа разлика".

"Глобал Вижън" отправи обвинения за цензура от страна на bTV към продуктите на продуцентската къща и заради спора около разкриването на сключените договори и финансовата документация между партньорите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !