Столичен клуб събра родни звезди за промоцията на Йоанна и Лео

18.01.2013 14:00 | Видян 2677 пъти

Столичен клуб събра родни звезди за промоцията на Йоанна и Лео

Родни звезди присъстваха на официалната премиера на видеото към песента „100 неща” в изпълнение на Йоанна и Лео. Сред гостите присъстваха Орлин Павлов, Рафи, Богдан Томов, Румънеца и Енчев,  актьорът Стефан Щерев, Играта, Ясен и Преслава от група "Те", Вяра Атова-AV, Миро от Биг Брадър, певецът Крум, Джейсън от X factor, Лазар Кисьов и други.

В столичния клуб Брилянтин за първи път прозвуча сингълът на изпълнителите. Забавният Лео с неповторим акцент  и чаровната Йоанна,  изпяха на живо песента и впечатлиха публиката със сценично поведение и много позитивизъм.

Песента е по музика на Васил Пармаков, текстът на Йоанна ,  а аранжиментът е дело на DJ Rossko, с който Йоанна работи заедно в соловата й кариера.  Специално участие по „100 неща” взима и Ясен Велчев от група „Те”. Режисьор на лентата е Петър Петков ( Ghettoman). Оператор  и анимация Данаил Щърбанов. Продуценти са самата Йоанна Драгнева и DJ Rossko. За визията на изпълнителката се погрижиха гримьорката Пепа Стоянова (Pro Face) и фризьорката Мария Кирилова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !