Мултак №1 взема млада булка

15.01.2013 16:15 | Видян 5331 пъти | Гласували 1

Мултак №1 взема млада булка

Наследникът на "Мултигруп" Николай Вълканов ще подпише с половинката си на Хаваите, научи "България Днес".

Той предложи брак на дългогодишната си приятелка Ния, от която има и дете, миналата година с пръстен, поръчан от чужбина, за над половин милион лева, съобщиха близки до известната двойка.

След като се разбрало, че двамата ще сключват брак, те решили да не вдигат много шум около празненството си.

Накрая предпочели да подпишат на Хаваите в скромна компания от най-близките си хора, а след това да направят  сватбено тържество и у нас. На него Вълканов ще покани и един от близките си приятели - Ахмед Доган.

"Категорично мога да го нарека мой приятел, нищо че последните три-четири години не сме се виждали", описва познанството си със Сокола Вълканов. Дали обаче лидерът на ДПС ще дойде на тържеството, още не е ясно.

Вълканов и 28 години по-младата от него Ния решили да отидат на остров, за да скрият вричането си във вярност. Те ще подпишат през февруари, когато е и рожденият ден на хубавицата.

Чернокосата Ния е с Вълканов от десет години. Синът на двойката е на шест и се казва като баща си - Николай.

Според близки на двамата те никога не са криели, че са заедно, но решили да не се появяват на светски събития, за да не се пише за тях. Вълканов представи своята половинка едва в средата на миналата година.

Като половинка на мъж с възможностите на Вълканов Ния може да води доста охолен живот. В същото време тя не се изхвърля и не парадира с положението си, споделят близки до нея.
Ния живее в имението на Вълканов, а през лятото двамата не пропускат да отидат до екзотична дестинация. Любимото им място е Дубай, където често отмарят.

 

Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !