Лестер избяга от тризначките

15.01.2013 09:45 | Видян 2742 пъти

Лестер избяга от тризначките

Според последната клюка Лестер вече горчиво съжалява, че се е забъркал с триото от Благоевград - Вяра, Надежда и Любов. Победителят от Биг Брадър се чудел как да се измъкне, след като сам допусна грешката да флиртува с Надежда и на всичкото отгоре да заживее с трите сестри в софийския им апартамент, пише Супер 19'.

Градските легенди носят още, че преди празниците трите грации връхлетели вкупом върху него в една студена вечер. Какво точно се е случило никой не знае, но съседите забелязали, че в един момент красавецът изхвърчал от жилището и тръгнал в неизвестна посока. На другия ден Лестер потърсил контакт със своя верен приятел Найден.

Пред него разказал, че когато тризначките се прибрали вкъщи, веднага го атакували с неприлични предложения да правят четворка. Въпреки че отначало идеята му се видяла добра, в следващия момент осъзнал, че ще бъде разкъсан на парчета от русокосите тигрици и отказал. Измислил си някакъв ангажимент и цяла вечер скитал по улиците немил - недраг.

Освен това цялата къщна работа била оставена на неговите ръце, а момичетата седели и се надпреварвали да го юркат да домакинства, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !