Кои ще бъдат Сексбомбите на годината?

14.01.2013 14:15 | Видян 3210 пъти | Гласували 1

Кои ще бъдат Сексбомбите на годината?

ВИП брадърката Златка Димитрова , която в момента се наслаждава на любовта си с Миро, влезе в пряка конкуренция с перлите на поп-фолка Андреа и Мария, след като и трите бяха номинирани от журналистите в категорията Сексбомба на годината, част от церемонията Нощта на сексбомбите, която ще се проведена 30-ти януари в Планет клуб-София.
Церемонията се отложи с месец, тъй като организаторката Нина Никол замина спешно за Дубай по работа, откъдето ще се прибере специално за събитието.

Припомняме, че другата най-желана плеймейтка Златка Райкова стана Сексбомба на годината в предишното издание на най-горещото събитие през годината.

Гласуването за номинации продължава, като за сега са ясни двойките в лицето на Андреа и Кубрат, Благой Георгиев и Христина, победителят от ББ Лестър и Радис. Засега в категорията Най-секси Мис са новата Мисис Русия Антония Петрова, актуалната Плеймейтка Силвия Бахати и актуалната Мис България Габриела Василева.

В класацията за най-секси блондинки се открояват певицата Пламена, новата на Багата Гентиана и съпругата на Коцето Надя. Останалите номинации са най-секси модел, най-секси спортистка, най-секси плеймейтка, най-секси певица, най-секси бизнесдама, най-секси реалити звезда. Като закачка от организаторите тази година е направена категория Най-секси бюст, където номинираните ще се оценяват само по бомбастични данни.

Този сезон на Нощта на сексбомбите ще се даде път и на не особено популярни имена в родния шоубизнес, които имат амбиция да се развиват.

Журналистическите номинации продължават до 25-ти януари, когато окончателно ще са ясни всички имена на номинираните в отделните категории.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Актьорът и фокусник Ненчо Илчев тази...

На 11 май (събота) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Няма коментари към тази новина !