Радина Кърджилова скарала Луиза с гаджето й ?

14.01.2013 11:45 | Видян 6844 пъти

Радина Кърджилова скарала Луиза с гаджето й ?

Преди няколко дни стана ясно, че Луиза Григорова отново е сама. Актрисата, която стана популярна със сериала Стъклен дом, скъса с поредния мъж в живота си – рапърът Стефан, син на секссимвола на родното кино от 80-те Иван Иванов, пише Супер 19' в новия си брой. Преди месеци Луиза и Стефан демонстрираха дълбоки чувства, целуваха се по градинките в София, не можеха да се нарадват един на друг.

Но и не бързаха да изконсумират страстта си. Иванов дори бе татуирал името на любимата си на гърба. В момента всичко това е история. Григорова твърди, че вече изпитва само приятелски чувства към Стефан.

Двамата с Луиза се запознават, когато рапърът е луд по приятелката й Радина Кърджилова . Стефан и Радина  преживяват бурна 8-годишна връзка. Любовта им изобилства със скандали от ревност и дори побоища. Разделят се след първия сезон на сериала Стъклен дом, когато тя отива без него на море.

Според последната клюка в арт средите именно Радина е причината Луиза да се скара с набиращия популярност рапър. Въпреки, че била скъсала с него, тя не преставала да го насъсква срещу бившата си приятелка и колежка. С коментари в социалната мрежа Фейсбук Кърджилова допълнително наливала масло в огъня.

Тя подхвърляла на Стефан, че моделката не е добра партия за него. Не пропускала да спомене, че Луиза била прекалено разглезена и искала на всяка цена да е звезда. Изпълнителят ценял мнението на бившата си, тъй като двамата имали доста дълга връзка. Към края на миналата година той започнал да се държи по-студено към дъщерята на модната шефка Ивета Григорова.

„Личеше си, че идва краят на връзката им. Wosh MC стана много раздразнителен и неспокоен и това допълнително изнервяше Луиза“, коментират развоя на раздялата техни авери.

В последно време пък мълвата разнася, че Луиза и Явор Бахаров дават втори шанс на любовта си. Двамата искат да възродят връзката си, след като са успели да изгладят недоразуменията помежду си, коментират техни близки. Любовта между тях пламна по време на снимките на хитовия сериал Стъклен дом. Двамата изживяха бурен романс и известно време дори живяха под един покрив.

Преди около година обаче двамата се разделиха изненадващо и Луиза тръгна със сина на актьора Иван Иванов. Близки до нея хора твърдят, че любовта й към Явор е една от основните причини да си тръгне от настоящето си гадже и да потърси начин да се събере с бившия си любим.

Макар все още нито Явор, нито Луиза да признават, че са дали втори шанс на отношенията си, те лаконично коментират в интервюта колко много държат един на друг. "Въпреки раздялата и сега изпитвам топли чувства към нея", сподели преди време Явор.

Супер 19' пък научи, че в момента Луиза всеки ден снима в новия български сериал, който предстои да тръгне по ТВ 7 и се рекламира като Българската сага. Премиерата на новата поредица Дървото на живота е планувана за през пролетта, научи още Супер19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !