Гриша Ганчев-кръстник на гаджето на Орлин Павлов

11.01.2013 16:30 | Видян 6051 пъти

Гриша Ганчев-кръстник на гаджето на Орлин Павлов

Макар вече четвърта година да е неизменно една от най-обсъжданите светски двойки, Орлин Павлов и любимата му Яна непрекъснато отбягват въпросите за сватба, научи Уикенд.

Двамата се влюбиха след края на първия сезон на "Денсинг Старс", който спечелиха, но имаше твърдения, че по-близките им отношения датират от по-рано.

Докато траеше шоуто, Яна се раздели с тогавашния си приятел и така отвори път на новото си гадже. Днес двамата с Орлин са категорични, че не им е дошло времето за важната стъпка да сключат брак, защото и така им било добре.

Обичали се, вярвали си и един подпис нямало да промени нещата. Освен това балерината била прекалено млада, за да създаде семейство и да му се отдаде изцяло. Яна имала големи амбиции за бъдещето си, а едно бебе само щяло да я препъне по пътя й към върха.

"Тя сега тепърва развива школата си по танци, обикаля цяла България, ходи по състезания. Не й е моментът за наследници. Това не е най-важното. Сигурен съм, не ще стане и ще вдигнем сватба. Едва ли ще е традиционно. Ще е по-интересно, по-шантаво. Ще е нещо забавно", отсича Павлов всеки път, когато го попитат дали няма да сключи брак с половинката си.

От своя страна Яна не обича да дава изявления пред медиите и предпочита да стои на разстояние от тях.

Певецът и актьор обаче вече е в Христовата възраст и му е време да стане родител. Орлин не смятал, че трябва да притиска половинката си да му ражда бебета. Затова и изчаквал до
момента, в който тя сама ще се почувства готова за тази крачка в живота си.

От своя страна хубавата Яна ставала все по-еманципирана и независима в отношенията си с него. Балерината бранела със зъби и нокти личното си пространство и не щяла и дума да се обели да живее в сянката на изпълнителя. Тя учила моден дизайн в НБУ и планирала да се занимава с бизнес.

"В България няма магазин за танцови дрехи или поне ателие. Искам да отворя мой магазин, в който всичко да е свързано с танците - да правя костюми и да изработвам бижута. Иначе мисля да продължа да преподавам танци. Това е моята професия", разказва балерината.

Това била и причината все по-рядко да го придружава на светски събития. Танцьорката видимо демонстрира, че не цели да е в центъра на вниманието, а още по-малко да просперира заради популярния си любовник.

Затова и Яна избра да не се появява на участията му във „ВИП Брадър", а да го гледа по телевизора като обикновен зрител.

Столични клюкари обаче коментират и друга възможност за безбрачието на звездите. Според тях балерината не е склонила да смени фамилията си с тази на Орлин, заради семейството си.

За никого не е тайна, че хубавицата произлиза от фамилия със солидни финансови възможности. Баща й се занимава с бизнес и е сред най-приближените на ловешкия олигарх Гриша Ганчев.

Собственикът на футболен клуб "Литекс" дори е кръстник на госпожицата, която винаги се е движела в кръговете на заможни и състоятелни хора, пише още Уикенд.

В сравнения с нея Орлин Павлов бил направо голтак. И макар двамата много да се обичали, сянката на пресметливостта често преминавала покрай тях.

Затова, въпреки че не го казвали открито, семейството на Яна не подкрепяло безусловно връзката й с певеца, а тайничко се надявало хубавелката да го замени с някой по-улегнал и подходящ господин с пари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !