Защо убиха Койна Русева?

13.01.2013 09:00 | Видян 4674 пъти

Защо убиха Койна Русева?

Разочарование претърпяха феновете на Койна Русева в неделя, когато героинята ѝ в хитовото БНТ криминале "Под прикритие" бе отстранена от сюжета. Адвокатката на мафиота Джаро Бояна Василева стана жертва на отмъщението му и щом отказа да го защитава, загина в уж случайно предизвикана катастрофа с тир, пише Уикенд.

Премахването на Койна предизвика куп въпроси сред зрителите. Мнозина изпаднаха в недоумение защо персонажът й е аут преждевременно, при положение че бе сред най-интригуващите в продукцията.

Оказва се, че Русева не е уволнена от поредицата. Тя сама пожелала героинята ѝ да бъде убита, за да се впусне в поредно актьорско начинание.

Родната двойничка на немската звезда Марлене Дитрих е подписала железен договор за нов сериал, който започва да се снима в най-скоро време. Именно поради този свой ангажимент Койна зарязала "Под прикритие". Блондинката с вледеняващо сини очи засега държи в тайна кое ще е новото ѝ поле за изява.

Предположенията се свеждат до две – или новата БНТ поредица "Четвърта власт", където Койна ще се срещне с партньорите си от „Под прикритие“ Владо Пенев и Михаил Билалов, или готвената за пролетта сага "Фамилията", която пак е дело на вездесъщия продуцент Димитър Митовски.

Колегите на актрисата вече разнасят пикантната информация, че за да се откаже от героинята си Бояна Василева, тя е получила оферта за щедър хонорар, на която нямало как да устои. Русева, която е майка на три деца, подписала договор за тройно по-голямо възнаграждение в сравнение с това за "Под прикритие".

В реалния живот Койна също умее да взема правилни решения. Така навремето тя уцелила точния мъж за съпруг и до днес се радва на финансовото благополучие, което той осигурява за многолюдното им семейство.

Половинката на актрисата се казва Румен Станчев и е по-голям от нея с цели 14 лета. Двамата се залюбили след представление на Койна в Пазарджишкия театър, когато тя все още следвала в НАТФИЗ. Само няколко месеца по-късно блондинката вече била бременна с първородната им наследница Калина, която сега е тийнейджърка на 15.

След две години на бял свят се пръкнал и синът Константин, който още по-подир станал батко на изтърсачето в къщата – Калоян.

Макар, че още са ученици, рожбите на Койна Русева са наследили таланта й. Калина има роля във филм, а Косьо участва в Младежкия театър с родителката си. Калоян пък е изключително музикален.

Колкото и студенокръвна и безсърдечна да изглежда на екрана, в действителността актрисата е коренно различен човек. Най-голямата и важна роля за нея е тази на майка, затова тя няма нищо против да роди и още един наследник. Пречи ѝ единствено забраната от шефовете на Младежкия театър и тв продуцентите ѝ. Те не ѝ дават да забременява, защото ще пропаднат куп продукции с нейно участие, издава Уикенд.

"С мъжа ми много пъти сме говорили за четвърто дете. Искам да родя още едно бебе. Но пък като се замисля, омръзна ми все да дебелея и слабея. Иначе лесно раждам, също като циганките", шегува се в типичния си стил Койна Русева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !