Мария Илиева награди 11-годишен талант

29.07.2008 11:00 | Видян 5300 пъти

Мария Илиева награди 11-годишен талант

Преди броени дни се проведе Международният конкурс за изпълнители на популярна песен „Звезди над Дунав” – Силистра 2008”. Мария Илиева бе член на журито, оценяващо изгряващите таланти, които взеха участие във второто издание на събитието.  Заедно с останалите членове на отбраната комисия – Тома Спространов, Румен Бояджиев, доц. Етиен Леви и Станислава Котелянская, чаровната изпълнителка даваше своята оценка на изпълненията на таланти от различни възрастови групи и националности.

По време на конкурса се отличи изключителният талант на малката Александра Станчу от Румъния. Едва 11-годишна, Александра смая всички присъстващи и членовете на журито със своите изпълнения. Мария Илиева връчи специалната награда за млад артист на лейбъла „Стерео стая” – диплома и професионален микрофон, с който символично пожела на младата певица да запише демоверсията на първия си световен хит.

В рамките на второто издание на международния конкурс „Звезди над Дунав” се проведе и грандиозен галаконцерт. На сцената редом с  лауреатите се изявиха певицата Роберта, доц. Етиен Леви, а чаровната Мария Илева развълнува публиката с изпълнението си на „Пламенна любов”, в което се включиха както участниците, така и водещите Ели Раданова и Денислав Новев. След прекрасното изпълнение публиката в залата заслужено стана на крака и ръкопляска бурно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !