Веско Маринов с 5 къщи

04.01.2013 14:00 | Видян 4712 пъти

Веско Маринов с 5 къщи

С пета къща е на път да се сдобие Веселин Маринов . Певецът на народа живее като бей напук на постоянните си оплаквания, че няма спонсори и се налага сам да организира и рекламира изявите си. Той обаче е доста стиснат и добре си прави сметката на всеки лев, разкриват негови близки. Така с уж скромните си приходи не престава да трупал недвижими имоти на свое име и момента си строи нова вила край Велико Търново, издава Уикенд,

Петата му поред къща е в село Самоводене, намиращо се между старопрестолния град и родния му Полски Тръмбеш. Запознати с градежа разкриват, че Веско Маринов е присъствал на старта на строежа в края на октомври. Той искал да огледа наетата бригада от майстори и лично да им даде съвети за вдигането на къщата. Оттогава не се е вясвал край имота, но пък брат му Марин, който си живее в Полски Тръмбеш, често наглеждал строителите.

В селото всички говорели за бъдещата къща на певеца. Там той бил по-голяма звезда от Лили Иванова и бабите и дядовците нямали търпение да им стане комшия.

"Радваме се, защото много го обичаме. Даже питаме майсторите нещо ако трябва, да помагаме. Догодина, като гледам, ще е готова къщата. Не е голяма и ще стане бързо, ще си го гледаме като писано яйце тук. И ракия съм му запазил да му дам за откриването, като си дойде", обяснява бивш военен от Самоводене, който се запознал с Веско на един от концертите му в Полски Тръмбеш и му е голям фен. Според него къщата на певеца ще е на 3 етажа но не много големи. Архитектурният план бил за 450 кв. м общо. Нямало да има басейн, сауна и други екстри, а само лятна постройка с барбекю.

Имотът пък бил купен от певеца от бивш поп на селото, който заминал при дъщерите си в Англия. Общата площ на парцела е малко над декар. Голямо предимство в двора обаче била асмата. "Гроздето е чудно и попът сам го засади преди години. Идваше да си го подрязва редовно, преди да замине. После разбрахме, че бил приятел на Веско и така му продал парцела", разказват още в село Самоводене.

В Правец също се гордеят, че изпълнителят на шлагери им е комшия. В центъра на родния град на Тодор Живков той от няколко години строи огромен палат. Имотът и архитектурният план на бъдещия дворец от над 600 кв. м застроена площ се води на името на фирмата му. За никого в Правец обаче не е тайна, че къщата се строи от Веско Маринов. Той я започнал като подарък за любимата си Цветанка с мечтата да изживеят там старините си.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !