Кочовска изгонила Лили

04.01.2013 09:45 | Видян 4021 пъти

Кочовска изгонила Лили

Естрадната прима Лили Иванова , която от десетилетия залита по окултното, е била изгонена от покойната пророчица Вера Кочовска, научи Уикенд.

Чепатата ясновидка, известна както с уникалната си дарба да пътува в минало, настояще и бъдеще, така и с пиперливия си език, пропъдила с викове от дома си в Плевен Лили.

Случката се разиграла няколко месеца преди легендарната ясновидка да се пресели в отвъдното. Признатата за феномен номер 1 след петричката Касандра Ванга бе известна като душеприказчик на много от ВИП персоните у нас, но не приемала всеки в дома си въпреки ходатайствата. Позорната сцена с Лили станала пред смаяните погледи на група посетители, които чакали да бъдат приети от Кочоаска.

"Алчността е затрила много хора. За какво е дошла? Какво да ѝ гледам? Ковчегът няма джобове! На тоя свят важното е да оставиш, а не да отнесеш!", крещяла разгневена ясновидката.

Неотдавна, по време на гостуването си в предаването "Лице в лице", пред водещата Цветанка Ризова певицата сподели, че се е допитвала до самата Ванга има ли направена магия. Ясновидкатая успокоила, че нея никаква магия не можела да я стигне, тъй като сама си изграждала защита срещу хорската лошотия.

"Аз обаче знам, че и до ден днешен ми правят зловредни влияния, дори и само с нещата, които постоянно се говорят и пишат по мой адрес", категорична бе изпълнителката на "Панаири".

Въпреки че вярвала в магии, тя никога не е имала специален ритуал, преди да излезе на сцената. Многобройните си награди пазела в един сандък вкъщи, който никога не отваряла. Нямала нужда да си припомня отминали успехи, защото имала достатъчно идеи за в бъдеще. Затова и не съжалявала за нищо, което е отминало. И за никого от бившите си мъже също. Лили била убедена, че щом са се разделили, така е трябвало да стане, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !