Проф. Вучков залюби учителка

03.01.2013 10:15 | Видян 2730 пъти

Проф. Вучков залюби учителка

Проф. Юлиан Вучков е хлътнал до уши в доста по-младата си приятелка и всячески се опитва да й угажда, научи Всеки ден.

Колоритният тв водещ се държи като сгоден и е на крачка да се ожени за любимата си Диана Душкова, с която са заедно от няколко години, шушукат техни познати и съседи.

Преди Коледа професорът и дамата на сърцето му бяха засечени от репортер на „Всеки ден" на романтична вечеря в столична пицария.

Вучков през цялото време показваше кавалерските си умения и галантността си към Душкова. Докато моралният стожер на нацията демонстрираше любовта си, негови фенки над средната възраст напираха да се снимат с него или да му искат автограф.

Някои пък просто прекъсваха сладката раздумка на професора и Диана, за да изкажат възхищението си от неговите тв изяви.

Вучков пък с охота приказваше с всеки, който се спираше на неговата маса. "Нали! Страхотен бях, знам! Ама не ми дават време, бе! Само 20 минути - как да се изкажеш за толкова малко време? А някои по 3 часа ги държат на екрана", ожали се Вучков на жена на средна възраст, която му направи комплимент за последната тв лекция.

Приятелката му, която е учител по български език и литература, също се включваше в разговора с феновете на професора. Тя с любов отсичаше: "Много е умен Юлиан! Ако беше в Америка, да е станал милионер!"

Иначе 76-годишният Вучков хапваше с апетит спагети по милански, а 18 години по-младата от него Диана предпочете пица, посипана с много сосове. Празничата си вечеря колоритната двойка поливаше със сок от ябълка и нито глътка алкохол!

Преди време в сензационно интервю за "Всеки ден" професорът призна, че иска дете от младата си приятелка. „Мъжете могат да правят деца, докато умрат. Обаче при жените не стоят така нещата", сподели Юлиан Вучков.

Той сериозно мислеше по въпроса двамата да се подложат на ин витро процедура. „Знам, че трябва да оставя потомство. Хубаво е да се раждат бебета от умни бащи и красиви майки", казваше колоритният професор.

Засега той май е изоставил идеята за деца, но сериозно обмислял да мине под венчилото с Диана. Но повече от ясно е, че любовта между двамата разцъфтява с всеки изминал ден. Очевидно за възрастния Вучков важи народната приказка: „Запали ли се старо бунище, няма гасене."

 

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !