Станишев чака второ дете?

28.12.2012 15:00 | Видян 3416 пъти

Станишев чака второ дете?

Сергей Станишев ще става отново татко, мълви се усилено в БСП. Според горещите слухове на "Позитано" 20 половинката на червения лидер Моника Йосифова чака второ дете от него. По всяка вероятност щастливото събитие ще се състои в края на пролетта, малко след това влюбените щели да се закълнат във вечна вярност и да се разпишат в гражданското, пише Уикенд.

Говори се, че Сергей Станишев обмисля и църковна сватба, макар че вярата в Бог не кореспондирала по никакъв начин на твърдите му леви убеждения. Лидерът на БСП и ПЕС и любимата му пиар специалистка Моника Йосифова по изричното настояване на политика.

Станишев намеквал няколко пъти на приятелката си, че му е крайно време да се задоми и да изгради имидж на зрял мъж. Майка му също се радвала на нейното дълго чакано "да" и с нетърпение очаквала да бъде обявен точният ден на сватбената церемония. Изборът на ден и час за подпис бил оставен в ръцете на чаровната снаха, която изключително много допадала по чар и характер на Дина Мухина.

Двете жени били категорични, че сватби не се правят през високосна година, каквато беше 2012-а, защото звездите не вещаят нищо хубаво на младоженците. Обсъждали варианта пролетта или лятото на 2013 година – двата сезона им се стрували изключително подходящи за подобни церемонии, тъй като предразполагат към пищни градински партита, зеленина и много цветя.

"Не е вярно, че съм ѝ предложил брак в парижко ресторантче. Бяхме вкъщи, децата си бяха легнали. Идеята ми дойде спонтанно. Моника преживя тежки моменти, исках да е сигурна, че съм зад нея, че я поддържам", сподели наскоро грижовният бъдещ съпруг Сергей Станишев .

По всяка вероятност шафери на красивата булка ще бъдат трите ѝ деца – малката Дария, баткото Венци и каката Моника.

За кум бил поканен Ханес Свобода, председател на парламентарната група на депутатите социалисти в Европейския парламент. Станишев и Моника Йосифова не искали да се обвързват с български кумове, особено от политическите среди, за да няма излишни коментари и спекулации, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !