Ирен Онтева отвлича сина на Стоте Манекенки

28.12.2012 14:15 | Видян 4124 пъти

Ирен Онтева отвлича сина на Стоте Манекенки

Плодът на нявгашната любов между Ирен Онтева и Христо Сираков, шестгодишният им наследник Кристиан, е напът да ги изправи един срещу друг в съдебната зала. Бившата манекенка се е засилила да ограничи чрез закона вижданията между баща и син заради неспособността на Стоте манекенки да даде на момчето почтено възпитание и морал, пише Уикенд.

Прескочилата 40 години Онтева побесняла след публикация в Уикенд. Тогава лъснаха порочните навици, които застаряващият коцкар предава на своя малолетен син.

Така например известният със своята полигамност Стоте и плюс манекенки изпълнява бащиния си дълг по партита и светски събития с разголени жени, на които верен придружител му е малкият Кристиян. Момчето сподели с родителя си дори последния конкурс за плеймейтки, на които голата плът преливаше като лава от разпенявил се вулкан.

"Отсега уча сина си как се свалят мацки. От малък трябва да знае основните методи за да има един ден успех с жените", изпуснал се Христо Сираков.

Появата на баща и син на няколко поредни купона предизвика съмнение, че Онтева е забегнала в настоящия си любовник Давид и е джиросала сина си на баща му. "Ирен наистина не беше в София, а в чужбина по работа и бе оставила Кристиян при баща му. Но въобще не е предполагала, че Христо ще го помъкне да оглежда силиконови какички", категорични са от близкото обкръжение на Онтева.

За да спаси невръстния си син от лапите на покварения му баща, Ирен потърсила среща с известен столичен адвокат за съвет дали въз основа на публикациите в пресата е възможно да бъде издадена ограничителна заповед.

Манекенката
обмисляла и друг вариант, чрез който да предпази детето си да поеме по стъпките на Стоте манекенки. Онтева обсъдила с италианското си гадже Давид Бучолини идеята синът ѝ да заживее при тях на Ботуша. "Със сигурност там ще получи по-добро и европейско възпитание", мотивирала се красавицата, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !