Изхвърлиха Николета Лозанова от модата

21.12.2012 09:30 | Видян 7948 пъти | Гласували 1

Изхвърлиха Николета Лозанова от модата

Манията на Николета Лозанова да имитира Моника Белучи й изигра лоша шега. За броени месеци плеймейтката се състари поне с 10 години и заприлича на лелка, отбелязват дори верните й фенове. На последните си снимки тя е неузнаваема и далеч не прилича на 25-годишно момиче. „Все едно е позирала възрастна жена", коментират и близките й и я съветват да изостави този стил, пише Всеки ден.

Копирането на Моника Белучи съсипва и кариерата на Николета като модел. Откакто започна да се прави на по-стара, тя няма никакви ангажименти и получава отказ след отказ от италиански стилисти при всеки опит да пробие в кастинг за реклама. Тя буквално била изхвърлена от модния бранш не само в Италия, но и у нас.

Дори липсата на ангажименти обаче не може да убеди Николета, че новата й мания е пагубна. Откакто се премести в Италия съпругата на Валери Божинов е обсебена от идеята да заприлича на Моника Белучи. Тя имитира най-голямата звезда на Ботуша в абсолютно всичко - грим, прическа, облекло, поведение.

В клипа на Азис „Ти за мен си само секс", където участва, Николета е открадната едно към едно визията на Моника от реклама на известна марка алкохол. Между двата стайлинга има общо 4 разлики: нашето момиче е с ролки на главата, носи боти вместо обувки, пуши цигара и е сложило неуместно голям гердан.

Последните снимки, които Божинова публикува, пък поразително напомнят култовата роля на Белучи в „Малена". Николета е изкопирала тъмната права коса, разделена на среден път, сложила е почти същия грим, успяла е дори да докара замисления, дълбок и леко тъжен поглед на актрисата.

С това обаче си вкара автогол. Младостта й се изгуби в имитациите. Вместо да е свежа и съблазнителна, Лозанова започва да изглежда угрижена и обременена от някакви въображаеми проблеми. Ако си мисли, че това й придава одухотворен вид, не е права. По този начин не само се състарява, но и губи работата си, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !