Гери Дончева избяга в САЩ след скандална реклама

20.12.2012 18:00 | Видян 10402 пъти | Гласували 1

Гери Дончева избяга в САЩ след скандална реклама

Манекенката Гери Дончева се скри чак в САЩ заради позора с рекламата на сирене "Булка", в която бюстът ѝ има главна роля. Моделката е изключила мобилния си телефон и е потънала в неизвестност, за да се спаси от коментарите на приятели и познати, уверихме се лично, пише Уикенд.

Заради участието в скандалния рекламен клип на менте сиренето от палмово масло, хубавицата била подложена на същински линч. Видеото шокира телевизионните зрители с просташките реплики на Гери и партньора й, както и чалга музиката, добавена за фон. То е сред най-коментираните теми от седмица насам и събра куп негативни оценки.

Културтрегери пък настръхнаха срещу гаврата с Шекспир, която са си направили авторите на клипа. Той започва с репликата:

"Жулието, ще ти скоча на балкона!", а пременената като долнопробна сервитьорка Гери Дончева отговаря: "О, Ромео, сякаш паднал си от клона". Следващото изречение е най-скандално и заради него дори Комисията за защита на потребителите се самосезира: "Хапвай „Булка“ сладко-сладко. Дай туй сиренце на батко!".

Зрителите са в шок от просташкия език, а чиновниците са възмутени, че рекламата заблуждава, че продуктът е сирене, а не от палмово масло, както е в действителност.

Според запознати 27-годишната манекенка Гери Дончева дори не е взела и хонорар, за да се снима в скандалното видео. Тя била приятелка на производителите на "Булка" и се навила да участва без пари в клипа. Колежките ѝ от модния бранш направо са сащисани от решението й, с което проваля доста успешната си до момента кариера.

Гери изгряла в модния бизнес преди цели 12 години и оттогава е участвала в куп ревюта на известни дизайнери в Италия, САЩ и дори Япония. Изкарвала доста добри пари и от фотосесии и реклами, а най-предпочитана била за промоции на бельо у нас и в чужбина. За разлика от повечето моделки, които са кльощави и нямат никакъв бюст, Гери може да се похвали с цели 96 см естествена гръдна обиколка. Именно бюстът й изпъква най-много в рекламата на "Булка".

Там тя изпуска уж неволно сиренцето в пазвата си, а после го вади и го подава в устата на партньора си. Порнографският подтекст няма нищо общо с досегашните ангажименти на моделката, нито с образованието ѝ.

Гери Дончева е професионална балерина и има тапия от международна балетна школа. Освен това може да се похвали с куп награди от републикански и балкански шампионати по плуване. Наскоро дори пуснала 4 книги за деца, писани лично от нея. За зла участ обаче се прочу не с тях, а с участието си в просташкия клип на сиренето "Булка", пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !