Цеце: Ревах много като се скарахме с Дими

17.12.2012 12:15 | Видян 2255 пъти

Цеце: Ревах много като се скарахме с Дими

"Когато влязох в къщата, коментирахме с Лестър, че съквартирантите ни българи са добри приятели, познават се отдавна, познават ги и хората и ще е по-леко да бъдем номинирани ние и да излезем по-рано", каза в студиото на Нова телевизия Цеце . Нищо не е случайно от случилото се, смята македонката. Ние с Боби сме добри приятели, които прекарвахме повече време заедно, продължи тя. Но между нас не е имало нищо друго, пише Блиц.

По повод на отношенията с Дими и неговото избухване срещу нея, Цеце признава, че е сгрешила с него и му се извини, макар и постфактум. Много плаках, след като разбрах как думите ми са били приети толкова лично, призна тя.

"Не съм почувствала омраза към мен в къщата", смята моделката. "Дори когато със Стойка си разменихме остри думи, нещата после се подобриха и тя прие извинението ми за избухването".

"Въпреки отношенията с Боби не съм влюбена в него", категорична е македонката. "Той е хубав мъж, като човек е добър, но това не е причина за любовта. А за приказките, че съм му прала дрехите, не ги приемам за признак за любов. Ако е така, би трябвало да съм влюбена и в Лестър, на който също му изпрах дрехите", завърши тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !