Галена обяви война на Анелия

17.12.2012 09:45 | Видян 5277 пъти | Гласували 1

Галена обяви война на Анелия

Галена и Анелия не си говорят. Двете певици, са в открита вражда за сеир на всичките си колежки, призна самата Галена в интервю. Тя разбрала, че колежката ѝ се е изказала не особено ласкаво за нея пред трети лица. Галя побесняла и веднага взела мерки, пише Супер 19'.

Изпълнителката  преценила, че злобно отмъщение няма да ѝ отива. Решила да заложи на гузната съвест. "Анелия си беше позволила на няколко места да говори  по мой адрес. Предпочетох да ѝ кажа, защото не съм човек който ще се поздравява с някого, все едно нищо не се е случило. Постарах се тя да разбере, че съм научила. Имам принцип, че какъвто и да е някой колега, аз не си позволявам да го коментирам", разказва Галена за случая пред Love&Style.

Резултатът от перфектно изпълнения ѝ план не закъснял. Анелия започнала да ѝ звъни настоятелно, за да си изяснят ситуацията. Галена обаче не ѝ вдигнала телефона. От този момент двете изпълнителки не се поздравяват и дори на отминалия концерт се  правели, че не се познават.

Тези дни пък се разбра, че най-новият ѝ видеоклип към песента "Пак ли" бе цензуриран от Турското посолство. От там настоявали някои от кадрите да бъдат изрязани. Няколко дни след премиерата му меломаните с недоумение отбелязваха, че клипът вече не се излъчва по телевизия Планета, пише още Супер 19'.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !