Иван плаче за детето си

13.12.2012 10:00 | Видян 3519 пъти

Иван плаче за детето си

Иван Христов отново изригна срещу бившата си жена Вихра Петрова. Опосумът изненадващо се появи в предаването на Милен Цветков, за да го ползва за трибуна срещу майката на дъщеря си.

Водещият се оплака, че Вихра ограничава контактите с детето му и е трябвало да я съди, за да получи възможност да вижда малката Ава. Той страдал много за момиченцето и съжалявал, че изпуска важни моменти от живота му.

"Контактите ми с Ава са ограничени заради отношенията ни с майка й. Радвам се, че съдът се намеси и сега имам малко повече шансове да прекарваме времето си заедно", не пропусна да нападне бившата си жена опосумът. За да е по-въздействащо излиянието му, той дори се просълзи и каза, че страда, задето е баща само по празниците. В пълен разрез със сълзите му обаче бе избухването срещу Вихра.
По думите му тя се срещала с различни мъже, които водела при Ава. Според опосума това било много вредно за детето.

"Тя е свободна да се среща, с когото иска, но не е редно да запознава детето с различни хора. Това не е подходяща семейна среда", избухна Иван.    

Продуцентът вероятно визира режисьора Милан Кузов, който според мълвата има интимни отношения с Вихра, научи Всеки ден.

Той заряза семейството си, за да е с бившата половинка на Иван. "Не мога да разбера поведението на Иван. Това, което той казва, е клевета. Какви мъже водя при детето ни?! А и от неговата уста звучи наистина доста странно подобно обвинение. Все пак той заряза  законната си половинка  и се впусна в авантюра с  любовница", коментира Вихра.

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !