Мария Силвестър стана "Жена на годината" за 2012-та

10.12.2012 13:45 | Видян 2290 пъти

Мария Силвестър стана

На официална церемония списание GRAZIA връчиха отличията “Жена на годината”. За седма поредна година наградата получават дами в 12 основни категории – мода лица, мода дизайнери, сцена актриси, сцена музика, спорт, изкуство, тв шоу, тв публицистика, тв актриси, бизнес, политика и общество.

Критерият е базиран на адекватността на дамите в пространството и заслугите им към обществения живот през последната година.

Златната статуетка в категория „ТВ Токшоу” получи Мария Силвестър, водеща на предаването „Неделя х 3” по БНТ. Другите номинирани в тази категория бяха Мария Андонова, Меги и Нели, Ирина Тенчева и Десислава Стоянова.  

Мария прие наградата с типичната за нея доза хумор, пожела на всички да „живеят с широко отворено трето око и да се харесват”, както тя го прави. Благодари на екипа, с който работи от БНТ, на номинираните колеги и на всички, които са гласували за нея.

Всяка седмица в своята част от предаването „Неделя х 3” Мария Силвестър търси неконвенционалната гледна точка,  впуска се в историите от живота на обикновения човек, за да разбере кое го прави необикновен.

 Тя среща зрителя с хората отвъд табелата „София”, с тези, които попадат встрани от информационния поток и в същото време живеят в него, но по свои правила, позволяващи им да се чувстват щастливи.  Такава е и тя - неподражаема, цветна и нестандартна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !