Романтичен финал в Етажна собственост

04.12.2012 12:30 | Видян 3872 пъти

Романтичен финал в Етажна собственост

Много надежди, смях, сълзи и романтика ни очакват в последния епизод от "Етажна собственост 3. Новодомци" този четвъртък по Нова телевизия!

Компания на съседите в епизода ще прави и Орлин Горанов, който е записал уникален дует с актрисата Милица Гладнишка специално за „Етажна собственост”. Двамата ще пеят заедно за първи път точно на финала на сезона.

Още една изненада очаква зрителите в четвъртък. Военният Джамбазов (Антон Радичев) най-сетне кани екранната Лили Иванова да пее пред съседите, които до този момент никога не са я виждали лице в лице.

Всички заговориха за Лили още от самото начало на третия сезон, когато дори се пусна слуха, че легендата на българската естрада участва в комедийния сериал в ролята на себе си. До този момент обаче това не се потвърди. В последния епизод тайната ще бъде изцяло разбулена.

Финалът на сезона се очертава много романтичен. Пешо (Стефан Иванов) най-накрая решава да предложи брак на приятелката си (Гери), но е достатъчно недодялан, за да не знае, как да стопли нейното сърце. Самият той като човек нито е сантиментален, нито разполага със средства, за да направи романтично предложение, на което нито една жена не може да откаже...

На Гери й е писнало да чака и обмисля, дали пък да не откликне на чувствата на заможната футболна звезда Балериньо (Христо Терзиев). Хубавицата стои на кръстопът и се чуди, в коя посока да тръгне. Кой ще я спечели окончателно – Пешо или Балериньо, предстои да разберем точно на Никулден, 6-ти декември от 21ч. по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !