Уилям и Кейт чакат бебе

04.12.2012 12:00 | Видян 1432 пъти

Уилям и Кейт чакат бебе

Съпругата на британския принц Уилям Катрин очаква бебе. Тя е приета в болница заради остро сутрешно гадене, съобщи дворецът Сейнт Джеймс.

Кралското семейство е щастливо от новината за бебето, което ще бъде трети кандидат- наследник за британския престол, заеман в момента от кралица Елизабет II.

"Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Кеймбридж са много щастливи да обявят, че херцогинята на Кеймбридж очаква бебе", съобщи дворецът Сейнт Джеймс в комюнике.

Уилям и Кейт се ожениха през април 2011 г. и от тогава не спират спекулациите с бремеността на херцогинята. "Херцогинята беше приета този следобед в болница Крал Едуард VII в централен Лондон с остро сутрешно гадене.

Тъй като бременността е в много ранен етап, се очаква Нейно кралско височество да остане в болница няколко дни и след това ще се нуждае от период на почивка", се казва още в комюникето на двореца.

Британският премиер Дейвид Камерън също показа радостта си чрез съобщение в Туитър. "Щастлив съм от новината, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж очакват бебе", написа той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !