И Ирена Милянкова – проститутка?

04.12.2012 11:00 | Видян 5006 пъти

И Ирена Милянкова – проститутка?

Ирена Милянкова е прототипът на Боряна от „Стъклен дом". Моделката е продавала секс услуги на богати чичковци още в ранните си тийнейджърски години досущ като героинята на Елена Петрова от сериала. Срещата й с Росен Чолов-Чолата била спасение от най-древната професия и затова и до днес тя е с него от страх да не се върне на улицата.

В официалната биография на Милянкова пише, че е модел още от 13-годишна възраст в агенция „Визаж". Гастролирала е в страни като Тайван, Англия, Германия, Италия, Испания, САЩ, Турция и Гърция.

Истината обаче е по-различна. Изявите й като манекенка са били само прикритие на истинската услуга, която е предоставяла - секс за пари, научи Всеки ден.

Именно от това я спасява Росен Чолов-Чолата. Той я харесва, когато е на 14 години, и решава да я направи почтена жена. Година по-късно Милянкова ражда първото си дете от него.

Тя винаги е казвала, че родителите й са приела спокойно ранното й майчинство. Причината е, че именно то спасява дъщеря им от перспективата да ляга всяка вечер с този, който я поръча. Въпреки системния тормоз от Чолата красавицата не смеела да се раздели с него, уплашена, че това ще означава връщане към най-древната професия.

Той й осигурявал защита от сводници, тя пък от своя страна му ражда още 3 деца. А пред медиите споделя, че е готова да роди отново.

Подобна е историята и на Боряна - героинята на Елена Петрова в „Стъклен дом". Тя е младо момиче, заставено да проституира, което е спасено от богат бизнесмен. И не смее да го напусне от страх, че отново ще се озове на улицата, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Няма коментари към тази новина !