Сани Алекса: Съквартирантите са пълни олигофрени

02.12.2012 12:52 | Видян 5118 пъти

Сани Алекса: Съквартирантите са пълни олигофрени

Много е трудно да влезеш в калта и да не се изцапаш, заяви за преживяванията си в Къщата Сани пред Супер 19`
Александра Апостолова e на 31 години, поп изпълнителка, участваше в музикалното риалити  X Factor, където се класира на трето място. Известна е в музикантските среди с псевдонима си Сани Алекса. Тя e на мнение, че печели любовта на публиката с непринуденото си поведение и искреност. Признава, че понякога хората я смятат за сурова и надменна, но всъщност е много състрадателна и обича да помага. След участието си в X Factor е станала по-уверена в себе си и е разбрала, че е в състояние да се пребори с почти всички свои страхове. За участието си в Биг Брадър Ол Старс казва, че е било провокация към самата нея и че е влязла в Къщата, защото имала нужда от предизвикателство и промяна.

Защо бе първата, която си тръгна от Къщата?
Ако трябва да съм честна, вътре изобщо не се издържаше. Предполагам, че ако наистина хората са гласували с есемеси, а не е някакво продуцентско решение,  зрителите ме изгониха, защото са усетили, че в Къщата не ми е мястото. Решили са просто да ме спасят от там. Аз можех да издържа, но тази злоба и интриги ми идваха в повече. Това просто не е моят живот. Много е трудно да влезеш в калта и да не се изцапаш.
Наистина ли вътре имаше някаква конспирация?
Разбира се, аз на всички го казах. Дано след това да нямам проблеми, знайеки с какви хора се разправям. Доколкото разбрах Пацо също е споделил някакви съмнения, но никой не му е повярвал.  Лили, Стойка, Димитър и Боби имат конспирация срещу Тризначките. Четиримата бивши съквартиранти са се били събрали в къщата на Дими преди да влязат в шоуто и там са подготвили тайна стратегия за съюз срещу другите участници в предаването. Лично аз преди да вляза получих обаждане от Лиляна, която ме убеждаваше в Къщата да гласувам за изгонване на Вяра, Надежда и Любов. Аз и отговорих, че не желая да участвам в подобни групички и че, Тризначките нищо не са ми направили, за да ги гоня още преди да съм влязла вътре. Веднага след отказа разбрах, че Лили  ще ми стане първия враг в Къщата и ще ме номинира. Миро също ми призна, че и на него са се обадили, но той е отказал.

Ще успее ли групичката все пак да изгони Тризначките?
Ами щом изгониха мен, нищо чудно заговорът им срещу Вяра, Надежда и Любов да се увенчае с успех.

Преди време ти си била близка с Лили?
Познавахме се, ние сме от Пловдив. Моята най-добра приятелка е омъжена за нейния брат. Той междодругото много я пази Лиляна. И като нищо може да избухне сега, пълна откачалка е. Семейството й са хора с положение, а родителите й са много приятни и интелигентни.

Има ли наистина Лиляна сероизно гадже?
Да, има, но не мога да му кажа името, ако искате да остана жива. Познавам го, била съм заедно с тях, мога да кажа само, че е от Пловдив.

Вътре прехвърчат ли искри между нея и Боби?
В Къщата играят ролята на хора, които не могат да се понасят, но факта, че си правят групичка, значи има нещо. Те вече са били в риалитито, репетирали са, знаят всичките стратегии. Аз като новобранец, докато загрея, вече си тръгнах. Вътре непрекъснато мислят, кой какво да каже, как да се държат. Аз ще откача, ако трябва постоянно да измислям стратегии. Взимат се много насериозно, като истински звезди. Стана ми смешно, защото се опитаха мен да ме изкарат такава, да ми слагат някакви етикети. Лошото е, че продуцентите нищо не излъчват от това.

Защо Черната Златка скочи срещу теб?
Златка е приятелка с Лили и от там тръгна всичко. Тя наистина се чуваше с мен по време на X Factor, защото искаше да запишем песен, но аз отказах.

Златка да става певица?!
Ами да! От какъв зор Николета Лозанова пък стана певица. То в България всеки, който има пари тръгна да пее. Иначе Злати ми бе писала във Фейсбук, че ще влиза във ВИП Брадър, след което аз й отговорих, че й пожелавам успех и победа. Дори в началото гласувах за нея.

Другите съквартиринати не те ли поздравиха вътре за успеха ти в X Factor?
Не, те само се подиграваха. Дими ми казваше: „Оо, какво да правим ние тук простосмъртните, а ти звездата“. Аз му отговарях, че не се имам за известна и, че звездите са на небето и в Америка. Всички  искаха да ме изкарат, че съм надута и май го постигнаха. Но пък те успяха с простотия, а аз винаги съм успявала с таланта си.

Кой ще спечели според теб Биг Брадър?
Ами нали още хора ще влизат, не знам. Аз съм за моите любимци Никола и Цеце, но едва ли някой ще гласува за тях, защото са македонци. Много са готини и ме подкрепяха. Беше ми много приятно да общувам с тях, защото при тях няма злоба и негативизъм. Другите съквартиранти ти изпиват положителната енергия. Престоят ми вътре ми се стори един месец.

Кой е лидерът в Къщата?
Ами, Тризначките - те са домакините, много са готини, аз много ги харесвам. А за атрактивен участник – не знам, те излъчват каквото решат. Аз там пеех, танцувах, а те излъчиха как ставам постоянно. Това означава, че аз не мога да знам какво точно дават навън. Но от вътрешна гледна точка смятам, че е Никола. А за излишен смятам  Пацата.

Вярно ли е това, че непрекъснато си спяла в Къщата?
Това не е вярно. Напротив, вътре всички това правеха. Просто много моменти не са излъчвани. Цялата идея явно е била да ме гаджосат с малкия Никола и понеже видяха, че аз не се давам, изкараха това, че вътре само съм поспивала.

А имаше ли флирт между теб и Никола?
Не е имало никакъв флирт. Той е като дете, пали си космите на ръката, няма как да ме впечатли такъв мъж. Той е зародиш на мъж.


Стойка играе ли роля?

Стойка е много добро момиче, но Лили я подвежда и манипулира. Не я познавам добре и не знаех, че е актриса. Вътре не знаех изобщо кой какъв е. Най-малкото пък  Пацо, който  ида бях гледала предишните Брадъри, едва ли бих го запомнила този екземпляр, който говори само аз секс и оргии.

Кой беше твоят фаворит във ВИП Брадър?
Любимиците ми бяха Орлин и Никол.

Съквартирантите ли бяха най-големият ти проблем в риалитито?
Да, те бяха хората които ме караха да се чувствам некомфортно. Тази борба и желание за победа ще ги побъркат. Те не знаят каква е наградата, пък тръгнали да се борят. Някакви страшни комплесарски истории са вътре. Ако бях във ВИП Брадър щях да се чувствам по-добре сред интелигентни, позитивни  и креативни хора. Не се занимават с дребнави неща. Може би трябваше да вкарат някой от X Factor, за да се чувствам по-добре. Те ме вкараха с пълни олигофрени. Без Миро, който е готин, но и той си има някаква стратегия.

Къде беше по трудно в X Factor или в Биг Брадър?
В X Factor аз работих с хора. Имахме си една и съща цел, която беше - музиката. А не простотията и колко ще спечелим. Доста е различно. Едното е духовно, а другото просто няма нищо общо с мен като личност.

С Рафи подържате ли връзка, тръгна ли според теб добре кариерата му?
Да, чуваме се редовно. Той трябваше да ми бъде защитник в студиото, но не успя да присъства. В България е много трудно да се говори за успех. Ясно е какви са хонорарите на попфолк певците и какви са нашите. Успешно за мен е това, че имаме много фенове деца. Аз, Рафи, Ангел и Моисей имаме и доста участия. Рефи все още е  малък и има накъде да се разивва.

В музикален план какво ти предстои?
Искам да запиша нещо коледно. Към януари ще реализирам и едно по-динамично и буйно парче, което ще е подарък за рождения ми ден.

Сърцето ти свободно ли е?
В момента нямам връзка. Не искам да се влюбвам. Имам една стара любов обаче, която може би ще посетя в Швеция.

Вярно ли е, че си имала връзка с бившия мъж на Теди Кацарова?

Теди се разведе с Макс и след това аз бях с него точно една седмица. Познавах го от Финландия, тъй като аз работих по корабите в Скандинавските страни. Той навсякъде разказваше за жена си, че е българка и колко много я обича. Станахме приятели, защото просто си паснахме. Обаче после му започнаха проблемите с Теди, караше ме да му превеждам от български на английски, какво пишат за тях таблоидите. След развода дойде за една седмица при мен в България, но аз реших, че е много ревнив и ме задушава. И сложихме край. С женен мъж през живота си не съм ходила и не искам да ходя никога.

С какво се промени участието ти в Биг Брадър?

Разбрах за себе си, че мога да издържа много време без сън. Освен това си мислех, че съм по-кротка, но взех и аз да хапя вътре, тъй като останалите ме провокираха.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !