Фънки: 114 кила влязох, толкова и излязох от Къщата

02.12.2012 09:03 | Видян 2158 пъти

Фънки: 114 кила влязох, толкова и излязох от Къщата

Колкото килограма бях преди риалитито, толкова бях и след излизането от Къщата, призна Фънки за положението с теглото си и диетите си в студиото на Нова телевизия. Очевидно съм успял да намеря някакъв баланс на хранене в непривичните за мен условия, след като си запазих килограмите, смята той.
При пиенето нещата са много различни за всеки човек. Ако вярваме на Световната зддравна организация, аз трябва да съм мъртвец, тъй като пия по половин кило вино на ден. Но не бих могъл да живея като молец, такъв живот не го разбирам. Предпочитам да си хапвам и пийвам, уточни житейските си принципи рокаджията.

Според Къци, аз съм бил трезвен по 15-20 минути на ден, а през останалото време съм пиян. Не знам защо казва така, вероятно го е било страх от мен. Но всичко беше на майтап и нямаше повод за такъв страх.

Когато си извън къщата, не срещаш хора като Къци, но вътре, когато си задължен да живееш с тях, сърцето ти просто не трае, спомни си преживяното Фънки. Обзалагам се, че този човек няма и порноканал в къщи, сигурно ги е изтрил. А аз имам 7-8, всичките канали, които ги има, съм си ги пуснал.

Когато свърши участието ми в брадъра, децата ми казаха :Тати браво, само така”. Те одобриха всичко, което са видели от мен на екрана. Жена ми също не ми каза нищо лошо. Аз намирам разбиране в семейството си, заключи рокаджията.

Родителите ми също ме подкрепиха. Майка ми е крайно дясна от едно време, тя също смята, че съм се държал правилно. Майка ми и баща ми са лекари, те се забавляваха непрекъснато - като ходеха на работа, като се срещаха се с приятели и пиеха червено вино.Разбира се, когато заслужавах, баща ми ви врътваше по някой шамар, спомня си Фънки.

Брадъра беше един филм, истината е различна, децата ми и тези на Къци в реалността сигурно ще са приятели. На моите син и дъщеря пожелавам да им е забавен живота, дано няма около тях толкова тъпаци и простаци, пожела колоритния певец.

Родителите ми искаха да ме видят лекар, затова кандидатствах, издържах биологията с 4, но не отидох на изпита по химия, предпочетох да отида на един концерт.. В къщи казах, че всичко е наред. Но всичко се изясни след като излязоха резултатите. Баща ми се ядоса, но нямаше смисъл, аз вече бях решил с какво ще се занимавам, припомни си Фънки.

Влюбен съм в Кайли Миноуг, призна рокаджията, но за съжаление тя не знае и не ми отвръща на чувствата. Фен съм и на Елтън Джон, от дълго време, завърши той. 

Източник: Блиц



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !