Андреа: Украинка е обсебена от мен

26.11.2012 12:00 | Видян 3111 пъти

Андреа: Украинка е обсебена от мен

"Украинка е обсебена от мен!", твърди Андреа. Фолкаджийката е сериозно притеснена, че младата звезда от Украйна Ирина Федишин я имитира и е обладана от мисълта да прилича на нея, научи Всеки ден.

Изключителни прилики откри Андреа между своя клип „Хайде опа" и видеото към песента „Пароль (Розпалю вогонь)" на Ирина Федишин. Началните кадри са в квартал, който много прилича на американско предградие. И двете певици слизат от скъп автомобил, облечени са в червено, а русите им коси се развяват от вятъра.

При вида им всички губят ума и дума. Момче изпуска франзели, които носи в ръце, сладолед на малко момиченце пада на земята, а градинар в един от дворовете забравя за електрическата си косачка.

След това действието и в двата клипа се пренася в луксозен бар, където главните героини - вече облечени в черно - са наобиколени от красиви мъже. Накрая и Андреа, и Ирина започват да лазят на колене към един от мъжете, при което се превръщат в пуми, а въпросният нищо неподозиращ човек изпуска от уплаха чашата си с уиски.

Разликите? Андреа е много по-разголена. Нейната мини рокля е с толкова дълбоко деколте, че едва удържа пищната й гръд. Ирина е много по-скромна и дори е наметнала черно яке на раменете си. „Не мога да повярвам колко е обладана от мен!", възмущава се Андреа. В същото време обаче тя е доволна, че се е прочула чак в Украйна и служи като пример за подражание на звездите зад граница.

Междувременно обаче по-наблюдателните забелязаха, че видеото на българката също не е 100% плод на собствената й фантазия. Идеята за него е взета назаем от сериала „Отчаяни съпруги". Къщите, улиците и дори идеята с градинаря поразително приличат на тези в историята на четирите съседки от „Уистерия лейн".

Чуха се и коментари, че украинката е можело да се постарае поне пумата в нейния клип да изглежда по-реалистично от тази на Андреа, пише Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !