И Стойка забърса баровец

23.11.2012 14:15 | Видян 4355 пъти

И Стойка забърса баровец

Въпреки че някои хора още продължават да я мислят за проста "пипируда", Стойка от Биг Брадър е решена да покаже на всички, че се е променила много след участието си в първия сезон на риалитито преди цели 8 години. Тя е решена да стори това именно от Къщата на "Биг Брадър Ол Старс", пише Уикенд

Освен че вече се е разделила с мекия си пловдивски акцент и е завършила висшето си образование по актьорско майсторство при това в класа на Цветана Манева, Стойка има с какво да се похвали и в личния си живот.

Само няколко часа след влизането си в шоуто колоритната брадърка се изфука пред новите си съквартиранти, че е успяла да оплете в мрежите си истински баровец. Първоначално Стойка заяви, че ходи с тв бос, но след това снижи гарда и си призна, че приятелят ѝ се води технически директор на кабеларката, в която от време на време бачка самата тя.

Любовникът на Пипирудата се казва Мариян и двамата се запознали в телевизията преди близо 3 години. От година и половина отношенията им се задълбочили и вече живеели заедно в апартамент под наем, пише още Уикенд.

"Той е изключително добър човек. Много различен от мен - аз съм импулсивна, той е постоянен. Освен това, е много добре в материален план, богат е и прави всичко за мен, купува ми каквото си поискам", споделя Стойка .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !