Митко Бербатов - под чехъла на Елена

23.11.2012 10:45 | Видян 4106 пъти

Митко Бербатов - под чехъла на Елена

Хубавата Елена стъпи на врата на Митко Бербатов . Футболистът тича да угажда на всичките прищевки на жена си. Той почти прекъсна връзка с родните си майка и баща, за да има мир в семейството. Елена успя дори да смачка достойнството на свекърва си Маргарита и не се съобрази с желанието ѝ да кръсти втората си рожба на нея. Вместо това нарече момиченцето на себе си, пише Всеки ден.

Решението ѝ за пореден път доказа, че Димитър Бербатов определено е под чехъл. Второто му дете беше кръстено Елиа - на майка си Елена, а не Маргарита - на баба му, както всички очакваха. "Първото е на теб - Деа, второто ще е на мен", отсякла футболната съпруга. От години се шушука, че в къщата на Бербатови пее кокошката. Сега вече това се потвърди. Митко пък няма нищо против, защото така е било и в дома на родителите му, където командорката е Маргарита.

Елена е не по-малко оправна от свекървата и разгони всички жени, които се въртяха край футболиста, включително и родната му майка. Преди да се запознае с половинката си, Маргарита беше дясната му ръка, човекът, на чиито съвети Митко разчиташе за всичко. Сега обаче почти не се чува с нея по телефона с изключение на големите празници и рождените дни. Половинката му е бясна, че мъжът ѝ е мамино синче и прави всичко възможно да го отдалечи от родителите му. Не пропуска случай да ги укори, като оплюва дори младежкия начин, по който Маргарита се облича. Елена гледа децата си сама не толкова от всеотдайност, колкото от ревност - не иска никой друг да се доближава до тях.

На своята любима Митко дължи факта, че в момента играе в английския "Фулъм" вместо в далеч по-силния италиански клуб "Ювентус" или във "Фиорентина", които му предлагаха договори. Защо им отказа? Защото Елена предпочете да останат да живеят в Англия, вместо да се местят. За да ѝ угоди, Митко в последния момент се отметна от решението си да играе в Италия и стана за смях като човек, който не знае какво иска.

Заради огромната ревност на половинката си той вече не поддържа отношения със старите приятели, да не говорим за бивши гаджета. Вече било невъзможно дори да разговаря с братовчедките си, ако не иска да предизвика раздори вкъщи. Те споделят, че избягват да му звънят даже за рождения ден, защото не искат да му развалят празника със семейни скандали.

Ясно е, че хубавицата съвсем не е скромно момиче, както изглежда на пръв поглед. По-скоро е огън жена, която брани територията си със зъби и нокти, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !