Откровенията на Златка

23.07.2008 13:31 | Видян 26742 пъти | Гласували 1

Откровенията на Златка

За разочарованието си от футболиста-плейбой Валери Божинов, за новата си любов с европейския шампион по самбо Благой Иванов и за фаталната си среща с вечния ерген Слави Трифонов разказва в скандално интервю за предаването на БГТВ „Часът на блондинките” Мис Плеймейт Златка Райкова.

Точно преди година, отново в студиото на водещата Патриция Кирилова, Златка поиска ръката на Слави и призна, че той е идеалният мъж. Година по-късно тя е на съвсем друго мнение: „Луда съм по Благой, той е страхотен мъж. Нищо чудно скоро да се оженим”.

Все пак месеци след публичното признание в любов към Дългия, русокосата бомба се е запознала с него в заведение в Пампорово през декември.
„Една приятелка ме представи на Слави, той веднага се сети за думите ми в предаването и дори леко ме смъмри: "Когато искаш да ми кажеш нещо, обади се и ми го кажи лично, а не пред толкова много хора”.
 
Другият любмец на Златка – Валери Божинов, я разочаровал окончателно. „Той е извън всякакви класации вече”.

Връзката на Райкова с Благой започва повече от типично за нея - хубавицата била на първия ред по време на свободните двубои в София. Още щом забелязала на ринга мъжествения спортист, луднала по него. След края на боевете се запознала с него и ден след това станали неразделни.

"Като си харесам някой мъж, винаги сама правя първата крачка. Така стана и с Благой. Дали си е имал гадже, когато се запознахме? Имаше, но вече е с мен", отсича тя.

Засега Златка живее с атлетичния младок в новия й апартамент в София. И отказва да се нанесе в двуетажната му къща, където живеят родителите му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !