Няма да има Златка № 3

19.11.2012 16:30 | Видян 2655 пъти

Няма да има Златка № 3

На България й се размина - остана без Златка номер 3. На провелия се през уикенда конкурс "Плеймейт" наградата грабна 25-годишната Силвия Бахати.

Около избора на русата сексбомба както всяка година гръмна скандал. Победата била нагласена, гласи мълвата. Силвия била уредена да спечели уж от свой заможен любовник, който се бръкнал с няколко хилядарки.

Недоволството от "триумфа" на Бахати се усетило още в Банско, където се провел конкурсът, пише България днес.

Преките свидетели на шоуто възроптали още в клуба, където Део водел церемонията. Според присъстващите Силвия изобщо не заслужавала титлата.

Вместо нея най-логично победителка трябвало да стане Златина Димитрова от Бургас. 22-годишната брюнетка, адашка на Черната Златка (също от Бургас), събра доста от гласовете на интернет потребителите. "Трябваше тя да спечели, не е по-грозна от Силвия. А и Злати щеше да се превърне в сензация веднага, нямаше нужда да прави каквото и да е. Щеше да е Златка номер 3!", ядосват се любителите на женската плът.

Златка или не, пред Силвия се разкриват нови, бляскави хоризонти. Сега ще започнат да я канят за всевъзможни фотосесии (по възможност актови), ще я пласират в най-различни тв предавания, ще й искат мнението за щяло и не щяло. Ако съумее да задържи скандала около себе и го впрегне да работи за нея, скоро цялата нация ще има да слуша за Бахати.

Примери за "кариера" след спечелена титла "Плеймейт" са двете Златки - Димитрова и Райкова, които вече се водят ВИП персони.

Да не се забравя и Николета Лозанова, която смени няколко футболисти, омъжи се, роди си дете и дори опита да стане певица, допълни България днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !