Арни и компания идват пак у нас

19.11.2012 11:45 | Видян 1790 пъти

Арни и компания идват пак у нас

Непобедимите 3 пак ще се снимат в България. От Ню Бояна филмс обаче не са наясно кои от актьорите ще дойдат в страната ни. От компанията отричат публикациите, че чакат Мики Рурк да се включи в компанията на Непобедимите, издава Супер 19'.

За втората част на екшън лентата в студиата ни се разходиха Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер , Жан-Клод ван Дам, Долф Лундгрен. Шефът на компанията Дейвид Варод успя да издейства голяма част от снимките да са на родна територия. И в третата част нещата ще са по същия начин - някои от сцените ще се работят в студиата на Бояна, другите - извън територията ѝ.

От екипа още лятото се отметна Чък Норис, който заяви официално, че няма повече да участва в продукцията. Той обаче заяви, че е било удоволствие да се снима в лентата, пише Супер 19'.

Сталоун пък неотдавна съобщи в социалните мрежи, че е поканил Никълъс Кейдж към екипа на екшън великите. "Ще продължим със същата схема - ловкостта и бясната скорост, присъщи на сагата", написа Сталоун. Зрителите пък ще трябва да почакат догодина, за да разберат дали всичко това е истина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !