Симона - новата звезда на "Пайнер"

23.07.2008 13:09 | Видян 9600 пъти | Гласували 3

Симона - новата звезда на

Атрактивната водеща в телевизия „Планета” – Симона Първанова, е на път да стане новата изгряваща звезда от каталога на димитровградската звукозаписна фирма, съобщи в."Експрес".

Блондинката направи дебюта в новото си амплоа на парти навръх рождения си ден. Симона беше водеща на програмата на купона, но получи неочакван подарък за празника си. Барбито на фолка - Гергана, й даде тон за песен, като я повика на сцената не за да представя някого, а да покаже какво друго може с микрофона. Сред колегите си водещата е известна като голяма фенка на караокето.

Отзивите след първото участие на Симона бяха, че се е справила брилянтно, със завидно самочувствие, увереност, прекрасен глас и и дори вярна тоналност. „Ето я новата звезда на Пайнер”, категорични бяха гостите на купона. Един от подаръците на Симона всъщност не остави и капка съмнение накъде се е запътила красивата блондинка – от гаджето си, футболиста Славчо Тошев, тя получи последен модел скъп професионален микрофон, купен от Италия.

Като плюс за водещата във фолксредите вече сочат факта, че тя може да започне своята музикална кариера, без да й се налага да си измисля артистичен псевдоним.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !