Елена Петрова се събра с мъжа си

09.11.2012 14:00 | Видян 5741 пъти

Елена Петрова се събра с мъжа си

Елена Петрова се обърна на 180 градуса и отново гледа към гръцкия си съпруг. Звездата от сериала "Стъклен дом“"склонила пак да се събере с милионера византиец Аристотелис Фотилас и да даде втори шанс на брака им, издава Уикенд.

Къдрокосата актриса твърдяла, че така близнаците ѝ Изабела и Александър ще растат в по-нормална атмосфера, но според злите езици решението ѝ е по финансови причини. Останала без твърди професионални ангажимент и твърд доход, Петрова сметнала, че ще си живее по-луксозно, ако има заможен мъж до себе си.

Намерението на Петрова отново да бъде примерна съпруга и майка, полугласно бе потвърдено и от самата нея. Неотдавна актрисата сподели, че трепетите около изпращането на децата ѝ в първи клас ѝ дошли в повече, но за щастие имала специална подкрепа в този паметен ден – 15 септември.

Актрисата изпратила Изабела и Александър до училището, придружена от Аристотелис. На хлапетата определено им личало колко доволни и радостни са, че най-сетне пак са с двамата си родители, пише Уикенд.

В изблик на емоционалност Елена проляла няколко горещи сълзи от умиление, докато махала с ръка на заминаващите за първия учебен час малчугани. Съпругът ѝ пък се усмихвал щастлив, че семейството му е спасено. Петрова и Фотилас си живееха чудесно до преди 2 години, когато актрисата реши да се отдаде на извънбрачна любов.

Тогава Елена се влюби на бърза ръка в свой колега от Би Ти Ви – оператора Светлин. Двамата не криеха чувствата си и често се появяваха хванати за ръце на светски събития. Понякога дори се натискаха в тъмни кьошета, сякаш са ненаситни един за друг тийнейджъри.

Татуираният млад мъж взе акъла на звездата и тя пожела развод. На нея хич не ѝ беше трудно да стигне до това решение, тъй като имаше и доста индикации, че Аристотелис също залита по чуждо. Още преди Елена да го зареже, гъркът си намираше партньорки за секс в сайта "Елмаз".

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мастършеф Александрова пренесе...

Висша кулинария и тематични азиатски коктейли очароваха...

Принц Хари се сблъсква с огромни...

Принц Хари може да се сблъска с огромни проблеми при...

Няма коментари към тази новина !