Андреа сее двойна доза сексапил в "Искам, Искам"

08.11.2012 15:15 | Видян 3463 пъти

Андреа сее двойна доза сексапил в

Андреа е по-секси от всякога в последното си видео към песента „Искам, искам“. Парчето се превърна в хит още с телевизионната си версия, която се въртеше по Планета тв близо месец.

Режисьор на видеото е Станислав Христов-Стенли, гримът е дело на Кирил Чалъков, а относно екипа, работил по него, Секси блондинката споделя, че отново се е доверила на познатите лица, с които е снимала винаги.

Клипът е заснет в София, като една от основните роли е поверена на близката приятелка на Андреа - сексапилната плеймейтка Моника.

В средата на миналия месец Андреа сподели, че освен "Искам, искам" през есенно-зимния сезон ще заложи и на още една нова песен.

Тя разкри, че усилено работи по следващи проекти, както и че няма никакво намерение да зарязва поп жанра, в който се пробва тази година с парчето "Only you".

До края на 2012-а година феновете ще имат възможността да чуят и видят и следващия поп сингъл на певицата, предназначен за външния пазар.

Едно нещо със сигурност ще стане факт и то доста по-скоро, а именно новият дует на Андреа със сръбската мега звезда Индира Радич.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !