Спенс и групата му на живо!

06.11.2012 14:00 | Видян 1314 пъти

Спенс и групата му на живо!

Ударен петък се очертава в центъра на София. На 9-и ноември от 23:00 часа Спенс и High Time ще се срещнат на сцената на столичния „Клуб 180” за поредния SUPER LIVE!!!

Класическият рап на Спенс ще зазвучи по нов начин, когато зад него рулират Wah Tony, Brown Sugar и Riverman Slavchev.  Рап гуруто застава заедно с тях на една сцена в проекта Xspensive.

Създадени през 2012 година, Xspensive са първият сериозен български хип-хоп проект, съчетание от музиката на High Time и рапирането на Спенс. Формацията се качва за първи път на сцена като подгряваща група на концерт на Public Enemy в София.

Първият сингъл на бандата – „Какъв рапър си ти!?” става част от саундтрака на българския филм „Корпус за бързо реагиране”. Оттогава участията на Xspensive са добре познати на родните меломани като смесица от фънк, хитри рими и хип-хоп в едно.

Именно в този облик феновете на Спенс могат да чуят познатите хитове на изпълнителя, но в чисто нов аранжимент.  

High Time, от своя страна, е едно от най-силните и все по-бързо набиращи скорост имена в редицата на лейбъла Music Clinic Records.

Групата се състои от Николай Данев, Радослав Славчев и Антони Рикев. Бандата е  успешният опит на тримата инструменталисти да се върнат към виртуозния модерен джаз, който ги събира още като крехки тинейджъри.

Целта на формацията е ударно вдигане на доброто настроение, като концертната им програма включва предимно авторски композиции. Самите музиканти определят стила си като алтернатив джаз. Дебютният албум на High Time предстои да излезе на пазара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !